Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında Türk topraklarına düşen roket mermisine karşılık verildiğini açıkladı.
Sağlık Bakanlığı, bazı gazetelerde yer alan 'Verem artıyor, ama aşısı yok' başlıklı haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
IKBY Başkanı Barzani, 'Kobani'nin yeniden imarı hepimizin ulusal görevidir. Şehrin yeniden imar edilmesi gerekiyor' dedi.
Fransa'nın eski İçişleri Bakanı Claude Gueant, banka hesabında kaynağını göstermekte güçlük çektiği 500 bin avro tutarındaki virman ile ilgili olarak bugün gözaltına alındı. Sarko
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Anayasa gereği seçimler dolayısıyla istifa etti. Bakan Bozdağ'ın yerine Adalet Bakanı Müsteşarı Kenan İpek bakacak.
Yıllarca CHP saflarında siyaset yapan Gaziantep Eski Belediye Başkanı Celal Doğan, HDP'den gelen teklif üzerine bu partiden aday olacağını açıkladı
Bakan Bozdağ, 'Bugün bakan olarak son günüm. Anayasamız gereği olarak istifa ettim. Ancak yarından itibaren geçerli olacak' dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, "Twitter üzerinden Sümeyye Erdoğan'a suikast planı" iddiaları üzerine Twitter'a başvurdu. Oran, "Gönderilen 73 sayfalık belgede sanal şahsiyetle hiçbir
Halep'te rejime bağlı askeri bir binanın havaya uçurulmasında aktif rol oynayan Şam Cephesi birlik komutanlarından Ebu Leys, "Halep düşene kadar operasyonlar devam edecek" dedi
Taliban'ın Peşaver'de bir okula düzenlediği, saldırıda hayatını kaybeden öğrencilerin isimleri, Hayber Pahtunhva eyaletindeki 107 devlet okuluna verildi
Artvin'de 2012 yılında hizmete açılan Deriner Barajı'nın suları altında kalan caminin minaresi, barajda su seviyesinin düşmesiyle ortaya çıktı
İngiliz petrol devi BP, Rus ortağı DEA ile birlikte Mısır’daki doğalgaz sahalarında, 'Batı Nil Deltası' projesi için 12 milyar dolarlık enerji yatırımı yapacağını açıkladı.
Son yıllarda tecavüz olaylarıyla gündeme gelen Hindistan'da bir cezaevini basan binlerce kişi, tecavüz sanığını dışarı çıkardıktan sonra linç ederek öldürdü.
Konya'da dün F-4 Fantom tipi askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan 2 pilot son yolculuğuna uğurlanıyor.
Terör örgütü IŞİD Irak'ın Musul kentinde Osmanlı döneminden kalma tarihi Hema Kado Camisi'ni havaya uçurdu.