AYM, ''paralel yapı'' operasyonu kapsamında tutuklanan polislerin bireysel başvurularını kabul edilemez buldu.
2010’daki ALES, DGS ve ALS sınavlarının sorularını sızdıran kişi ve hangi yöntemleri kullandığı ortaya çıktı.
Ağrı’nın ardından Hakkari’de de PKK mensupları tarafından güvenlik güçlerine ateş açıldı.
İran Meclisi'ndeki 212 milletvekili Cevad Zarif'e bir mektup yazarak müzakere anlaşmasının özet metninden rahatsız olduğunu belirterek kendi metnini açıklaması talebinde bulundu
Ukrayna krizi nedeniyle Doğu Avrupa'nın son aylarda yoğun bir şekilde silahlandığı bildirildi. Estonya Devlet Başkanı Ilves, ülkesine daha fazla NATO askeri gönderilmesini istedi.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Papa Franciscus'un Ermeni iddialarına dair sözlerine ilişkin, 'Lobilerin, din kurumlarının duaları ve ayinlerine kadar uzanmış olması üzücüdür' dedi.
Soma’da 301 madencinin öldüğü faciayla ilgili davanın ilk duruşması Akhisar'da görüldü. Duruşmaya tutuklu sanıkların gelmemesine aileler tepkiliydi. Bir sonraki duruşma çarşamba gün�
İstanbul merkezli 20 ilde, "paralel yapıya" yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, 29 polis hakkında, gözaltı kararı alındı.
İran'la Suudi Arabistan arasındaki umre krizinde yeni bir gelişme yaşandı.
Manisa’nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde 301 madencinin şehit olmasıyla ilgili görülen dava öncesinde şehit aileleri ile polis arasında arbede yaşandı.
Cumhuriyet gazetesi, Ayasofya'da Kur'an-ı Kerim okunmasını, Hıristiyanların Paskalya Bayramı kutlamalarına denk getirdiğini düşünüyor...
Genelkurmay Başkanlığından, erbaş ve erlerin TSK tarafından onaylı cep telefonları ile belirli saatlerde ve belirlenmiş numaralarla konuşma imkanına kavuşturulacağı bildirildi.
Papa Françesko'nun pazar ayininde 1915 olaylarında ölen Ermeniler için "20. yüzyılın ilk soykırımı" ifadesini kullanmasının ardından Türkiye'nin Vatikan Büyükelçisi'ni Dışişleri Ba
Hükümet, sağlık skandallarına bir yenisini daha ekledi. 2012 yılı ocak ayından itibaren özel sağlık sigortası, zorunlu olarak genel sağlık sigortası kapsamına alındı.
İzmit'te T Tipi Cezaevi'ndeki bir koğuşta kalan mahkumlar iddiaya göre nakillerinin yapılmadığı gerekçesiyle koğuştaki eşyaları ateşe verdi.