Başbakan Davutoğlu, Bursa'da yaşanan canlı bomba saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.
Artvin AK Parti İl Başkanlığı'na ait araca Trabzon Havalimanı otoparkında mermi isabet etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bursa Valiliği, Ulu Cami yanındaki patlamanın canlı bomba saldırısı olduğunu açıkladı.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusunun Azerbaycan mevzi ve sivil yerleşim birimlerine “misket bombası attı.
Devlet Arşivleri Müdürlüğü Cumhuriyet dönemi arşivinin 40 milyonunu, Osmanlı arşivlerinin de yarısının tasnif edildiğini açıkladı
TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu bünyesinde kurulan, Batı Ülkelerindeki İslam Düşmanlığını İnceleme Alt Komisyonu biraraya geldi
MKE Ankaragücü-Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasında çıkan olaylarla ilgili 5 zanlı yakalandı.
Bebek cinayetleriyle ünlenen terör örgütü PKK ile DAEŞ arasındaki katliam rekabeti canlı bomba yarışıyla hız kazanmıştı. PKK, ABD ile ortak olduklarını ilan ederek terör rekabetini b
Beril Dedeoğlu,Obama'nın İngiltere ziyaretinin iç yüzünü yazdı.Obama'nın “birbirinden hiç düşmanlık görmeyecek iki ülke” tanımı yapma ihtiyacı hissettiğini söyledi.
Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın hazırladığı 2015 yılı dış faaliyetleri raporunda, Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkilerin yakın gelecekte normalleşmesinin beklenmediği kaydedildi.
Başbakan Rajoy ve partisi tarafından ortaya atılan Greenwich saat dilimine geçilmesi ve çalışma saatlerinin değiştirilmesiyle ilgili önerge Senato'da kabul edilerek, Meclis'e gönderildi. Ye
Aslında bir yönüyle anneanne torun hikayesi anlatılan. Bütün bu sakil yaşamların dışında bir hayatı olması için direnen ve kendine alan açmaya çalışan Murat anlıyor yaşlı kadını
Tahran hükümeti, ABD’nin İran’daki diplomatik görevlerini yürüten İsviçre Büyükelçisi’ni Dışişleri Bakanlığı’na çağırdı.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın 'Yeni anayasada laiklik olmamalı' açıklamasına Osmanlı Ocakları'ndan destek geldi.
Kılıçdaroğlu Bahçeli ve Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu 13 milletvekili hakkında hazırlanan 20 fezleke Başbakanlığa gönderildi.