Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da, İslam ve ifade özgürlüğü konularının tartışıldığı toplantıya silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir sivil öldü, birden fazla polis yar
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Mersin'de öldürülen Özgecan Aslan’ın ailesini arayarak başsağlığı diledi.
Danimarka'da Charlie Hebdo saldırısı ve ifade özgürlüğünün tartışıldığı toplantıyı silahlı 3 saldırgan bastı. Saldırıda 2'si polis 1'i gazeteci, 3 kişi yaralandı. Toplantının
Bingöl'de arkadaşı 28 yaşındaki Yakup Polat'ı av tüfeğiyle öldürdükten sonra dün çıktığı inşaat halindeki binanın çatısında kendisini ikna etmeye çalışan 3 polisi de yaralayan
Almanya Başbakanı Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Hollande cumartesi gece yarısı başlayacak ateşkes öncesi, Ukrayna Cumhurbaşkanı Poroşenko ile üçlü telefon görüşmesi yaptı.
Türkiye'nin Yemen'deki Sana Büyükelçiliği ülkedeki tüm faaliyetlerini askıya almaya hazırlanıyor. Büyükelçilik personeli Türkiye'ye dönüş için hazırlıklarını tamamladı.
İsrail Genelkurmay Başkanı Benny Gantz, ülkesinin gelecekte Lübnan sınırındaki "düşmanlarıyla" yeniden savaşacağını söyledi.
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’ndan burs ve kredi almaya hak kazanan ancak gerekli taahhütnameyi onaylayamayan öğrencilere 16-22 Şubat tarihleri içerisinde ek süre tanındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 müslaman gencin öldürülmesine sessiz kalmakla eleştirdiği ABD'den cevap geldi.
Milli Eğitim Bakanı Nabi avcı, 28 Şubat döneminde giyim-kuşamından dolayı görevini yapamaz hale gelen, öğrencilerinden ayrı düşmüş öğretmenlerin tekrar görevlerini yapabilir hale ge
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, gemi ve yat tasarımındaki teşvik oranının düşük olduğunu belirterek, " Özellikle yat ve gemi tasarımlarındaki destek miktarı artacak"
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bingöl’de partisinin düzenlediği halk buluşma etkinliğine katıldı. Etkinlikte baraj konusuna değinen Demirtaş, "Cezaevlerinin boşalmasını ist
İran'ın eski cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad vefat eden annesinin cenaze töreninde mezarın içine girerek bir süre yattı.
Yeni Şafak yazarı İbrahim Tenekeci, "Yakın zamanda, Ayasofya da ihya edilecek, 'nur yüzlü ezanına' kavuşacaktır" dedi.
Manisa'da horoz dövüşü organize ettiği ve bahis oynattığı öne sürülen 68 kişi hakkında işlem yapıldı, 12 horoz koruma altına alındı.