Hükümdarın karşısına, yamalı fakat temiz elbisesi olan yaşlı biri çıktı. Padişah öfkelenince, mâiyetindekiler, ihtiyar adamı hemen oradan uzaklaştırdılar.
2013 yılından bu yana öğrencilerin mescit talepleriyle anılan Bilgi Üniversitesinde öğrenciler verdikleri mücadeleyi kazanarak haklarına kavuştu.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık: "Konya Karapınar'ın ardından Türkiye'nin 2. enerji ihtisas bölgesini Niğde'nin Bor ilçesinde kuruyoruz" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile arasında kriz olduğu iddialarına yanıt verdi.
Star Gazetesi Yazarı Hüseyin Gülerce, bugünkü köşesinde FETÖ'nün bir planını daha açıkladı.
Aydın Didim Tekağaç Burnu güneybatısında 12 Kasım'da Yunanistan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından mültecilerin lastik botu batırıldı.
Mısır'da eski Cumhurbaşkanı adaylarından Abdulmunim Ebu'l Futuh liderliğindeki muhalif Güçlü Mısır Partisi erken cumhurbaşkanlığı seçimi çağrısı yaptı
Zonguldak’ta kaçak olduğu iddia edilen bir maden ocağında duvar delme amacıyla kullanılan “patoz” patlatılması sırasında 3 işçi yaralandı
Japonya ve Türkiye'nin ilişkilerine damga vuran iki tarihi olayı beyazperdeye taşıyan "Ertuğrul 1890" filminin fragmanı ve afişi yayınlandı. Film 25 Aralık'ta vizyona girecek.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Cuma hutbesinde, IŞİD'i sert sözlerle kınayarak "Din kisvesine bürünmüş cinayet şebekeleri" nitelemesini kullandı. Görmez bu örgütler için, "Vicdan ve
Kadıköy'ün CHP'li başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköy'e cami yapılmaması için tüm mercilere itiraz edeceklerini açıkladı.
Mali’nin başkenti Bamako’daki bir otele saldırı düzenleyen silahlı bir grup, iki kişiyi öldürdü, otelde rehin alınan 170 kişiden 80'i kurtuldu. Rehin alınanlar arasında bulunan 7 THY ç
Mossad ajanları, İsrail Milli Kadın Basketbol Takımı'nı korumak için Ankara'ya geldi.
ABD eski Dışişleri Bakanı ve Demokrat Parti başkan aday adayı Hillary Clinton Suriye'de uçuşa yasak bölge çağrısı yaptı.
İskenderun'da akraba olan 2 Suriyeli çocuk, yanında çalıştıkları hurdacı Habip Oral tarafından dövülerek öldürüldü.