İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı İshak Cihangiri, "Yunanistan Başbakanı'nın İran ziyareti iki ülke için dönüm noktasıdır'' dedi.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Suriye'deki bombardımanı yapanlara 'dur' diyemeyenlerin 'göç dalgasını durdurun' dediğini aktararak, 'Bombalar yağarken, katliamlar sürerken, insanlar ölür
ABD Başkan adayı Trump, bir zamanlar CIA'in kullandığı ve Obama'nın işkence olarak tanımladığı waterboardingi geri getireceğini söyledi.
Bahreyn Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmed El Halife, Suriye'ye kara birlikleri gönderme açıklamalarının doğru anlaşılmadığını aktardı.
Rus ordusunun Güney Askeri Bölgesi'nde "ani tatbikata" başladığı bildirildi.
Abdulkadir-i Geylani'nin, kayıp eserlerini toplamak için dünyanın birçok kütüphanesinde araştırmalar yapan 23. kuşaktan torunu Mehmet Geylani, Vatikan'da 3 eser bulduğunu belirtti.
Haiti Devlet Başkanı Michel Martelly istifa ederek görevi meclis başkanına devretti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel'i resmi törenle karşıladı.
İHH Genel Başkanı Yıldırım, 'Batının isteği mülteci almak değil, Doktorları, mühendisleri, ilim adamlarını alıp kendilerine hizmet ettirmek.Kadın ve çocuklar onlar için hiç önemli
Almanya Başbakanı Angela Merkel, çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere Türkiye'ye geldi
Mısır’da Askeri Mahkemenin, Müslüman Kardeşler Teşkilatına yakınlığıyla bilinen 8 sanık hakkında idam kararı verildi.
4.5G kapıda. Peki biz teknolojinin neresindeyiz?
İsrail İç Güvenlik Bakanı Gilad Erdan, hükümetinin Gazze'de Hamas ile yeni bir çatışmadan yana olmadığını söyledi.
Cizre'de PKK'lıların bulunduğu binanın bodrum katına operasyon düzenledi. Operasyon sonrası HDP'den ilk açıklama geldi.
İsrail Enerji Bakanı, çıkardıkları doğalgazın Avrupa'ya pazarlanması için Türkiye ile ilişkilerin eskisi gibi olması gerektiğini söyledi.