Başbakan Yıldırım, Fırat Kalkanı operasyonuna işgal benzetmesi yapan Der Spiegel'e "Kürtlerin hedef alındığı kuyruklu yalan" yanıtını verdi.
Erzurum'da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan esik Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki hain saldırıyla ilgili açıklama yaptı.
Cerablus’un kısa bir sürede DAEŞ’ten geri alınması,bölgenin 3 yıldır neden örgütten temizlenemediği sorusunu akla getirdi. Uzmanlara göre bu küresel bir oyundu ve Fırat Kalkanı ile so
Terör örgütü DAEŞ'e yönelik başlatılan "Fırat Kalkanı" operasyonu, yurtlarından edilen Suriyeli Türkmenleri umutlandırdı.
TSK’nin Suriye’de yürüttüğü “Fırat Kalkanı” operasyonu Batı medyasında haber ve yorumlara konu olmaya devam ediyor.
Cizre'de gerçekleşen saldırıyla ilgili olarak Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 70'in üzerinde yaralının bulunduğunu, yaralı olanlardan 4'ünün durumunun ağır olduğunu söyledi.
Fırat Kalkanı operasyonunda Cerablus'un kontrolünün sağlanmasıyla Karkamış'a açılan sınır kapısının açılacağı iddia edildi.
Cerablus'da bölgesinde DAEŞ başta olmak üzere terör örgütlerinin yarattığı tehdidi bertaraf ederek sınır güvenliğini artırmak ve Koalisyon Güçlerine destek vermek amacıyla iki gün �
FET֒nün TÜBİTAK’ta, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir hileyle, örgütle ilgisi olmayanları ‘Fetullahçı olabilir’ diye fişlediği ortaya çıktı. Örgüt önünü kesmek istedikleri
Fırat Kalkanı operasyonuyla IŞİD ve PYD tehlikesine müdahale eden Türkiye, sınırdan 15-20 km içeride ÖSO için üs ve kontrol noktaları kuracak. Kısa sürede sayısı 4 bine çıkarılacak
Darbe girişimi sonrası tutuklanan Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal'ın, Hakkari'de PKK'ya 1 yıl boyunca operasyon yapmadığı belirlendi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şavşat’tan Artvin’e giderken dağlık bölgede pusu kuran PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısına uğramaktan kılpayı kurtuldu.
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Türkiye'nin başlattığı Fırat Kalkanı operasyonuna dair ülkesinin ilk resmi yorumunu yaptı.
Eski savcı Gültekim Avcıevin tavan arasında saklanırken tutuklandı