Bilal-i Habeşi Camisi'nde görev yapan imam Ebubekir Karsan, camilerde toplanan paraların nerelere harcandığının meçhul olduğunu söylemişti.
Zanlı Sedat K. tutuklandıktan sonra tek kişilik hücreye konmuştu
Diyanet İşleri Başkan Yardımcılıklarına Ramazan Muslu ve Burhan İşliyen atandı.
ABD'de ekonomide iflaslar ve bütçe krizleri bir sorun olma hüviyetini koruyor. "Hükümet iflas etti, izinlisiniz." Amerika Birleşik Devletleri'nde milyonlarca kamu çalışanı, 9 Şubat 2018 ta
Almanya’nın başkenti Berlin’de Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) ait bir araç yandı.
Zeytin Dalı Harekatı 30. gününü geride bırakırken ÖSO, terör örgütü PKK'dan ele geçirdiği silahları yayınladı.
Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği, Türk ordusunun Afrin'de kimyasal silah kullandığına dair haberlerin asılsız suçlama ve propaganda olduğunu belirtti.
Çalışanların sigortası niteliğinde iki tazminat var. Kıdem ve ihbar... 2018 yılı itibarıyla bu iki tazminat da zamlandı. Kıdemde bir üst limit var. İhbar tazminatı ise brüt maaşa gör
Zeytinburnu'nda üniversite öğrencisi E.Ö'yü adım adım takip ederek apartman girişinde darp eden zanlı yakalandı. Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği'nde sorguya alınan zanlının işlemleri
Rusya ve İran destekli Esed rejiminin Afrin'e kuvvet konuşlandırması için PKK'ya şartlarını sunduğu bildirildi.
Afrikalılara yönelik ay başındaki ırkçı saldırının ardından olayın yaşandığı Macerata kentinde "ırkçılık ve faşizme karşı" gösteriler devam ediyor.
Rusya'nın güneyindeki Dağıstan'da gerçekleştirilen bir festivalde, kalabalığa ateş açıldı. Saldırıda 4 kişi yaşamını yitirirken, 5 kişi de yaralandı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin kimyasal silah kullandığı iddialarını "saçma sapan bir şey" diye cevap verdi.
Suriyeli muhaliflerin çatı örgütü Müzakere Yüksek Komitesi (HNC) Genel Koordinatörü Nasır Hariri, Türkiye'nin Afrin'de kimyasal silah kullandığına inanmadıklarını söyledi.
En büyük havalimanı projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde %80'i tamamlandı. Atatürk Havalimanı'nın dev merkeze taşınma süreci de netlik kazandı.