Trump yönetimi Obama dönemi yanlışlara devam ettiği sürece, Astana sürecine dahil olsa da, belirleyici üstünlüğü Rusya ile paylaşma imkanı bulamayabilir, zira oyun Rusya’nın kurduğu g
Barça TV'de yayınlanan programda Hatay, Güneydoğu Anadolu ve İstanbul'un Avrupa yakası Türkiye haritasında gösterilmemişti. Kulüp konuyla ilgili açıklama yaptı.
SGK ile TEB arasında imzalanan ek protokolle, 2016'da yürürlüğe giren protokolün mali konularda enflasyon oranında artış yapılması düzenlemesi uyarınca, eczanelere ödenen reçete başı
FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın, "hastalıklarının ileride telafisi mümkün olmayan durumlara sebebiyet verebileceği" gerekçesiyle tahliye edild
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı tahliye edildi.
Beyaz Saray önünde toplanan Ortodoks Yahudiler, İsrail yönetimini protesto edip iki devletli çözüm için Abbas'a destek gösterisi yaptı.
Dün Gülistan eyaletinde yaşanan maden faciası nedeniyle 3 gün genel yas ilan edildi
Şırnak’ta darbe girişiminin ardından tutuklanan ve serbest bırakıldıktan sonra şehit düşen Uzman Çavuş Tuncay Arslan’ın iddianamede yer almayan ifadesi ortaya çıktı.
Gaziantep terminalinde yakalanan ve tutuklanan PYD/YPG'li teröristin cep telefonunda İstanbul Eminönü haritası ile kırmızıyla işaretlenmiş Mısır Çarşısı görseli tespit edildi.
WhatsApp yetkililerinden yapılan açıklamaya göre uygulamayı kullanan servislerde kesinti olduğu ve konuyla ilgili olarak çalışma yapıldığı belirtildi
Suudi Arabistan'da Temyiz Mahkemesi, Eylül 2015'te Kabe'de 109 kişinin ölümü ile sonuçlanan vinç kazasında sorumluluğu olan 12 kişinin yeniden yargılanmasını istedi. Yargılanması istene
Adana’da emekli Vali İsmet Metin’in evinde kız isteme sırasında yaşanan tartışmada damat adayı 5 kişiyi öldürüp kendi kafasına da sıkarak intihar etti.
Taksim'de yapımına başlanan ve 17 Şubat'ta temeli atılan caminin inşaatı devam ediyor.Kaynak: Taksim'deki cami inşaatı sürüyor
TUSKON ve üye şirketlerine yönelik yürütülen FETÖ soruşturması sonucunda hazırlanan iddianame tamamlandı.
Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'nde Türkiye'nin aleyhine oy kullanan Ertuğrul Kürkçü TBMM'de, yaşadığı sevinci anlattı.