Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in Çin'de gerçekleştirilmesi planlanan görüşmeden önce bir araya gelebileceklerini açıklad�
Bangladeş'in başkenti Dakka'da bir restoranda en az 20 kişiyi rehin alan silahlı saldırganlarla polis arasında çatışma çıktı, 2 polis öldü.
Rusya Başbakanı Medvedev, Türkiye'de tatil yapmayı seven Rus turistlerin, bu olanağı bu sezon elde etmesi gerektiğini söyledi.
Britanya'nın iç işlerine şimdilik karışmayalım.. Ama ilk tedirgin edici soru şu; AB'den sonra İngiltere ne kadar dayanabilir?
Kafkasya Emirliği'nin dış temsilcisi olduğu dönemde Lapota olayından ötürü tutuklanan Ahmet Çatayev'in, Gürcistan'da daha sonra göreve gelen Rus yanlısı hükümet tarafından serbest bı
Küresel finansal krizden bu yana her beş kişiden birinin hâlen işsiz olduğu İspanya'da, işverenler de açık pozisyonları doldurmakta güçlük çekiyor
Adana'da cuma namazı öncesi “kendimi patlatacağım” diyen bir kişi etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.
Lice'de devam eden operasyonlarda teslim olan bir PKK'lı, "Köylülere gelin bizi kurtarın dedik, geldiler yangın çıkardılar" dedi.
İstanbul Valiliği Atatürk Havalimanı saldırısında yaralananlarla ilgili yeni bir açıklama yaptı.
Yürüyen merdivenin arıza yapması sonucu yaşanan panikte çıkan izdihamda 2 kişi yaralandı.
Uçak krizinin ardından bozulan Türkiye-Rusya ilişkilerinin düzelmesi için iki ülke arasında mekik dokuyan Rus devlet adamı Talat Enveroviç, Yeni Şafak’a konuştu: Rusya, Suriye’deki pozis
Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan canlı bombaların Suriye’nin Rakka bölgesinden geldiği ve DAEŞ içindeki en tehlikeli tugayın içinde yer aldıkları belirtildi.
'İslam Devleti'nin Yükselişi' kitabının yazarı, Britanyalı gazeteci Patrick Cockburn, 'Lübnan, Türkiye ve Ürdün'deki son bir haftada içinde yaşanan saldırıların, IŞİD (Irak Şam İsl
PKK yandaşları, Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliği'ne bağlı Kültür ve Turizm Tanıtım Ofisi'ni bastı
Ankara'da 100 kişinin hayatını kaybettiği gar saldırısına ilişkin hazırlanan iddianamede, IŞİD’in havalimanlarını da kendisine hedef olarak seçtiğine ilişkin belgelere yer verildi.