Artvin'de tartışmalı Cerattepe'deki altın madeni davasında mahkeme kararını açıkladı
Terör örgütü PKK
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, FETÖ üyeliğinden tutuklanan hakimin tahliye talebini reddetti.
Hindistan’ın Pencap eyaletinde, ayak bileğinde Hindistan Başbakanı Narendra Modi’yi tehdit eden mektup taşıyan bir güvercin Hindistan Sınır Muhafızları tarafından yakalanarak tutuklandı
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) ortak projesiyle hayata geçirilen anaokulunun resmi açılışı, 5 Ekim Çarşamba günü yapılacak.
Kolombiya'da FARC ile hükümet arasında 52 yıllık iç savaşı bitirmek için imzalanan barış anlaşması referandumda reddedildi.
Türkiye’yi yöneten hükümetler 1991 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde coğrafyamızın bir mezhep savaşına doğru çekilmek istendiğini ifade ediyor. Bunu önlemek adına da ellerinde
Suriye’de 2011’den beri sivil, çoluk çocuk, kadın, yaşlı ayırt etmeden saldırıyor rejim ve müttefikleri Rusya ve İran. Şimdiye kadar vurulmadık ne hastane ne okul ne fırın kuyruğu ne
Tevhide inanan, Hz. İsa zamanındaki Hıristiyanlar cennete gireceklerdir. Fakat; “Teslîs” inancı ise şirktir ve şirk ehline cennet haram kılınmıştır.
İnsanları güldürmek için yalan söylenebilir mi? Şaka için ve yahut insanları güldürmek için yalana izin var mıdır?
Kilis’te Suriye tarafından atılan roket mermisine ait parçaların imhası sırasında patlama meydana geldi.
Etiyopya'nın Oromia bölgesinde güvenlik güçlerinin göstericilere ateş açması sonucu yaşanan izdihamda çok sayıda kişi öldü ve yaralandı.
İspanya'daki turistik bir restoranda meydana gelen patlamada 90 kişi yaralandı
İzmir'in Seferihisar İlçesi'ndeki Teos antik kentinde sürdürülen çalışmalarda günışığına çıkarılan 2200 yıllık yazıt, Anadolu'daki en kapsamlı 'kira sözleşmesi'ni ortaya koydu.
Havaların soğuması ve mevsim geçişi dolayısıyla pazarlarda biberin kilosu 4, taze fasulye, ıspanak ve salatalığın kilosu 5, karnabaharın adedi 8 liraya kadar çıktı