Cumhurbaşkanı Erdoğan, asfaltlama çalışmaları tamamlanan Avrasya Tüneli'nden ilk geçişi yaptı. Erdoğan'a Başbakan Binali Yıldırım da eşlik etti.
Türkiye'de farklı düşünen insanlar, yaşanabilir bir hayat, iyi bir gelecek sahibi olmak için geliştirdikleri tasavvurlarda farklılıklar oluştuğunda, şiddetin önde olduğu ve aklın, merh
Korkmayın!.. Kültürel birikimle barışmadan, onu yok sayarak, onu güncelleştirmeden, içselleştirmeden bir yere varamayız."Hasan Bülent Kahraman
Ankara'da, Haymana yolu civarında bombalı araçla eylem hazırlığındaki iki kişi, düzenlenen operasyonda polisin "teslim ol" çağrısı üzerine kendilerini patlattı. Ankara Valisi ilk bulgul
Kanada'daki Ontario Parlamentosu'nun hazırlığı tasarı ile Ekim ayı 'İslam Tarihi Ayı' ilan edildi.
Rusya, Suriye'de kalıcı olmak için yeni bir adım daha attı. Parlamentonun alt kanadı Duma, Rus savaş uçaklarının Lazkiye'de bulunan Himeymim Hava Üssü'nde süresiz konuşlandırılmasını
Rusya Parlamentosu'nun alt kanadı Duma'nın, Rusya'nın Suriye'deki Himeymim Üssü'nü süresiz kullanmasını içeren antlaşmayı onayladığı açıklandı.
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (Helal gıda) ve Türk Standardları Enstitüsü (TSE) işbirliğiyle, helal gıda analizleri için referans sağlayacak jelatin geliştirildi.
Eski Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren ve eski Güney Grup Komutanı Tuğamiral Nazmi Ekici ile saklanmalarına yardımcı olan albay ile 6 'mahrem abi'nin tutuklandığı b
Ağrı'da düğünlerde Kürtçe türkü söyleyen bazı yerel sanatçıların gözaltına alındığı iddiasının doğru olmadığı bildirildi.
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, vize serbestisiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Geri Kabul Anlaşması, gönüllü yerleştirme gibi konularda daha güçlü mekanizma
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP milletvekilleri Zana, Tan, Beştaş, Erdoğmuş, Yiğitalp ve Taşçıer'i ifadeye çağırdı.
Şırnak'ta 27 Mayıs'tan bu yana kendisinden haber alınamayan ve gözaltına kaybedildiği iddia edilen DBP il yöneticisi Hurşit Külter'in Irak'ın Kerkük kentinde olduğu ortaya çıktı. .
Sakarya'da, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Ferizli ilçesinde yakalanan bir zanlının üzerinden sahte "FBI" kimlik kartı çıktı.
Aşiretler buluşmasında bölgenin kanaat önderleri teröre karşı ortak bir duruş sergileyecek.