Bir avukat, ABD Genelkurmay Başkanı, Ulusal İstihbarat Direktörü ve ABD Merkez Kuvvetler Komutanı'nı, FETÖ kapsamında 'terör örgütü propagandasıyla' suçlayıp şikayetçi oldu.
Seyyid hapihanede ıslahat programına son şeklini verirken yanında İhvan'dan yalnızca iki kişi; Muhammed Yusuf Hevâş ve Muhammed Zühdî Selman kalmış, diğerleri başka cezaevlerine gönder
HSYK Genel Kurulu, FETÖ soruşturması kapsamında açığa alınan 66 hakim ve savcıyı daha meslekten ihraç etti.
Alman milletvekilleri İncirlik Üssü'nü ziyaretleri kapsamında İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığına iniş yaptı
Diyarbakır'daki izinsiz gösterilerde öldürülen Yasin Börü ve arkadaşlarının aileleri, davanın "insanlığa karşı suç" kapsamında değerlendirilmesini ve "azmettiricilerin" yargılanmas�
Başbakan Yıldırım, Orta Vadeli Programın eğitim hedeflerinde milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veliyi ilgilendiren bir bilgi paylaştı. Buna göre, 2019’da ikili öğretim kaldırılıyor.
Yaşar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökay Özerim 'göç ve göçmenlik' konusunda bir ders hazırladı. 'Ders' projesi, Avrupa Komisyonu Jean Mon
Tahtakale'de tinercilerin bıçaklı saldırısına uğrayan iş adamı Hasan Bat hayatını kaybetti.
IŞİD, Suriye'nin Haseke kentinde bir düğüne intihar saldırısı düzenledi. Saldırı sonucu aralarında kadın ve çocukların da olduğu 30 kişi yaşamını yitirdi, 90 kişi yaralandı.
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da yaptığı darbe girişiminde sela okuyan müezzin ve cami imamına saldıran şahıslar hakkında tutuksuz yargılama kararı verildi. Bunun ü
CHP'li vekillerin de takip ettiği davada mahkeme İzmir'de sela okuyan müezzin ve cami imamına saldıranları tutuksuz yargılamaya karar verdi.
İzmir'deki FETÖ soruşturması kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı.
Meclis açılıyor. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından "Yenikapı ruhu" olarak da anılan yeni siyasi atmosfer bu yıl açılışı daha farklı bir hâle getiriyor. Siyasi partiler arasındaki di
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sürdürdüğü Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında, 10 IŞİD hedefine 33 Fırtına, 40 ÇNRA ve 20 tank atışı yapıldı.
FETÖ mensuplarının kriptolu konuşmalarda kullandığı ByLock programının ABD'de tasarlandığı, Kanada'da dağıtıldığı ve Türkiye'de yazıldığı belirlendi.