Tüketim harcamalarında aslan payını konut ve kira aldı. Konut giderlerinde kira, yüzde 62 ile en yüksek paya sahip olurken, bunu yüzde 14lük oranla ısınma izledi. Öte yandan konut harcam
Doların perşembe gününü de rekorla tamamladı. Kur 2.62 TL'yi aşarken, Başbakan Davutoğlu, yükselişin sadece Türkiye ile ilgili olmadığını söyledi. "Kur nedeniyle bir kriz olduğu doğ
Manyas Kuş Cenneti sanayi tesislerinin tehdidi altında. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, itirazları dikkate alıp tesislerin yapılacağı alanı küçülttü ama endişe giderilebilmiş değil.
Mavi Marmara'da hayatını kaybedenlerin yakınlarından İsrail'in bir milyar dolarlık teklifine tepki geldi. Şehitlerin kanının parayla ölçülemeyeceğini belirten aileler, "Onlar, Gazze'nin �
Hindistan'da tecavüz olaylarını protesto amacıyla sokaklara dökülen kalabalık cezaevini basarak tecavüzcüyü önce linç etti sonra yaktı.
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar F4 uçaklarının neden düştüğünden çok pilotların neden atlayamadıklarıyla ilgilendiğini söyledi
Danıştay, ÖSYM'nin sınavda çıkan soruların yalnızca bir kısmını yayınlama kararının yürütmesini durdurdu
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ABD Başkanı Obama'nın muhalefetine rağmen Kongre'ye katılarak bir konuşma yapması ülkesinde kendisini alay konusu haline getirdi.
Almanya Radyosu Deutchlandfunk, hiçbir Müslüman kuruluşa danışmadan Kur'an-ı Kerim mealinin verildiği bir program yayınlamaya hazırlanıyor. Yarın ilk etabı yayınlanacak programda mealin
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İran ile devam eden nükleer müzakereler ve Tahran'ın bölgedeki etkisiyle ilgili Suudi Arabistan yönetimini yatıştırmak amacıyla Riyad'a gitti.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Sudan ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde 4 yıl içinde 53 mescit açıldı, iki yeni cami ise henüz yapım aşamasında.
New York'ta Ramazan ve Kurban bayramları, yeni eğitim döneminden başlamak üzere öğrenciler için resmi tatil ilan edildi.
Soma Kömür İşletmeleri AŞ'de işlerine son verilen bir grup işçi, tazminatlarını alamadıkları gerekçesiyle başlattığı oturma eylemi sürüyor.
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde Obama yönetimine nükleer müzakerelerle ilgili ağır eleştirilerine rağmen Washington müzakerelere devam kararı aldı. Dışişleri Bakanı Ke