Rus büyükelçi Karlov’u katleden tetikçi Mert Altıntaş’ın cinayetten önce Ankara’daki Rus Kültür Derneği’ni aradığı belirtildi.
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosluk tercümanı Hamza Uluçay, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alındı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi tarihi ağırlıklı olarak bir darbeler tarihidir. Sistematik biçimde siyasal hayatı ve demokrasisi darbeler aracılığıyla kesintiye uğratılan Türkiye, çok d
15 Temmuz’dan aylar geçmesine rağmen bizler için hayatlarını veren şehitlerimiz aleyhine alttan alta iftiraya varan ifadeler kullanılmaya devam ediliyor. O gece rüştünü ispatlayan kişiler
Ankara OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş yerinde üretimini yaptığı kombi sayesinde doğalgaza bağımlılığın azalması hedefleniyor.
Adalet Bakanlığı, cezaevlerini boşaltmak için açık cezaevine ayrılmayı kolaylaştıran yeni bir yönetmelik değişikliği daha yaptı.
Federal Almanya’da 2000-2007 yıllarında 8'i Türk 10 kişiyi öldürmek, iki bombalı eylem ve 15 banka soygunuyla suçlanan ırkçı terör hücresi Nasyonal Sosyalist Yeraltı Örgütü’nün (NS
Aşağıya sıraladığım unsurlar hususi değil umumi mânada algılanmalıdır. Hepimiz aynı gökkubbenin altında yaşıyoruz. Aynı yağmurda ıslanıyor, aynı güneş ile ısınıyoruz. Lodos
Altının gram fiyatı, 143 lira ile son 6 haftanın en düşük seviyesine geriledi.
FETÖ'den gözaltına alınan Hayrabolu Kaymakamı Kürşad Özdemir ile Kocaeli Körfez Adliyesi Hakimi Metin Kolotooğlu'nun, sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandıkları belirtildi.
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nın alt kısmında boş olan ve zaman zaman mültecilerin kaldığı belirtilen dükkanda çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale edildi.
Gazeteci Cem Küçük'ün kardeşinin evine saldırı iddiası ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.
Nüfusu 200 bini bulmayan çölün ortasında sessiz sakin bir şehir iken terör örgütü DAEŞ’in 2014 yılında Rakka’yı başkent ilan etmesi kentin kaderini değiştirdi. Şimdilerde Türkiye�
Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki saldırıya ilişkin gözaltına alınanların sayısının 89'a çıktığı belirtildi.
İzmir’de Şafak ismini kullanan Hasan K. isimli ayakkabı ustası, işe geç kalan Suriyeli çalışanının üzerine basarak çektiği fotoğraf çekip sosyal medya hesabından “Türk’ün Suriyel