Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Alpay ve Altan kararıyla Anayasa Mahkemesi; anayasa ve yasaların çizdiği sınırı aşmıştır." dedi.
Mısır'da devlete bağlı İnsan Hakları Ulusal Konseyi, ülkede sivillere yönelik idam cezalarının azaltılması çağrısı yaptı.
İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria ile Gazze sınırında ABD’nin Kudüs’ü 'İsrail’in başkenti' olarak tanıma kararına tepki için düzenlenen gösterilere müdahalesinde 2 Fi
43. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın gözaltına alınmak istenmesi sürecini hatırlatarak, 'Eğer MİT Müsteşarı tutuklansaydı arka
Anayasa Mahkemesi FETÖ'den yargılanan Şahin Alpay ve Mehmet Altan'ın başvurularını haklı buldu. 'Hak ihlali' kararı veren AYM, oy çokluğu ile tahliyelerine hükmetti.
Suriye'de gerginliği azaltma bölgeleri Doğu Guta ve İdlib'deki ateşkesi ihlal eden rejim ve destekçilerinin son dönmede yoğunlaştırdığı saldırılarında 400 sivil hayatını kaybetti.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, üretilecek milli tankın motorunun da yerli olmasının planlandığını söyledi. Bakan Canikli, 2019 sonu 2020 başında seri üretimin başlayacağını a�
Suriye'de Rusya ve İran'ın desteği ile İdlib'in güneyinde ilerleyen rejim güçleri, bölgede tansiyonun yükselmesine neden olurken, yüz binlerce sivil göç etmek zorunda kaldı. İdlib'e bağ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile olan fotoğrafını paylaşan CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'a bir tepki de kendi partisinin sözcüsünden geldi.
Adalet Bakanlığı, sahipli veya sahipsiz hayvanlara işkence yapan veya öldürenlere 4.5 yıl, nesli yok olma tehlikesi altında olan hayvanları öldürenlere 7 yıla kadar hapis öngören kanun t
Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde terör örgütü IŞİD’e düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Suriye uyruklu bir kişi tutuklandı.
İstanbul Sultanbeyli’de akşam bir okulun çıkışında şaka yapmak amacıyla öğrencilerin üzerine biber gazı sıkan 15 yaşındaki iki çocuk panik yarattı. Gazdan etkilenen bir öğretmenle
İçiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'yle mücadele, '2017'de 48 bin 305 kişi tutuklanmıştır. Gözaltı sayısı bunun yaklaşÄ±k üç katıdır.' dedi.
Pentagon ve CIA, Suriye’de PYD/PKK’lıları düzenli orduya çevirme yolunda ilk adımı attı. "Sınır muhafızları" adı altında özel eğitim verilen 400 terörist örgütün özel güçlerine
Suriye'de İdlib gerginliği azaltma bölgesinde ateşkes gözlem görevi yürüten Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) konvoyuna roketatar saldırısı düzenlendi.