HDP Van Milletvekili Lezgin Botan, hakkında yakalama kararı olduğu gerekçesiyle İstanbul'da gözaltına alındı.
Türkiye'den ilk kez bir cumhurbaşkanının ziyaret edeceği Çad, altın ve uranyum madenleri açısından oldukça zengin. Ülkede 2003 yılında petrol üretimi de başlasa da Çad'da temel geçim
FETÖ ile bağlantısı tespit edilen Mevlüt Altıntaş'ın suikasti ile öldürülen Rus büyükelçi Karlov cinayetinde çözülemeyen sır şifre için BTK devreye girdi. Daha önce İsrail'in şi
FET֒nün futbol yapılanması soruşturmasında gözaltına alınan eski milli futbolcu Uğur Boral itirafçı oldu. Önemli isimler veren Boral, adli kontrolle serbest bırakıldı. Boral’ın Ban
İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Bursa'nın Gemlik ilçesinde deprem riski altında bulunan yerleşim yerlerinde yaşayanların daha güvenli bölgeye nakledilmesiyle ilgili düzenleme beğeni topladı.
İsrail polisi, cuma günü gözaltına alınan ve dün çıkarıldıkları mahkemede kefaletle serbest bırakılan 2 Türk vatandaşını sınır dışı etmek üzere yeniden gözaltına aldı.
Kayseri'de, sosyal medya hesabından FETÖ propagandası yaptığı ve Cumhurbaşkanına hakaret ettiği öne sürülen kişi gözaltına alındı.
Terörle Mücadele Kanunu kapsamında hayatını kaybeden sivillerin çocukları ve kardeşleri istekli olmadıkça silah altına alınmayacak.
Nasıl olmuştu da 400 yıl aynı bayrak altında birlikte yaşamış iki Müslüman millet üzerine titredikleri kutsal topraklarda böyle kan dökmüşlerdi?
İsrail polisinin, akşam namazından sonra Mescid-i Aksa’nın Kattanin (Pamukçular) Kapısı'nda bir grup Türk vatandaşıyla yaşanan arbedede iki Türk’ü gözaltına aldığı belirtildi.
Başbakan Vladimir Groysman'a da yurtdışı seyahatlerinde tercümanlık yapan Stanislav Yezhov'u gözaltına alarak Rusya lehine ajanlık yapmakla suçladı. Yezhov gözaltına alındıktan sonra tu
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, FETÖ'nün Jandarma Genel Komutanlığındaki mahrem yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 16 şüpheli arasında Düzce İl Jan
Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Fransa'nın Filistin'i 'doğru zamanda' ve hiçbir baskı altında kalmadan tanıyacağını söyledi.
Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda oylanacak ABD'nin Kudüs kararı öncesinde gerilim yüksek. BM'nin İnsan Hakları'ndan sorumlu yöneticisi Zeid Ra'ad el Hüseyin, ABD Başkanı'nın eleştiri