Açıklanan demografik veriler, toplumsal anlamda İspanya'da adeta tehlike çanları çalmaya başladığını ortaya koydu.
AK Partilier 4 CHP'li üyeyi ikna ederek Ataşehir Belediye Başkanlığı'nı almaya çalıştığı iddia edildi.
Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırma kararının alındığı Ataşehir Belediyesi'nde 15 AK Partili, 22 CHP’li meclis üyesi bulunuyo
Pasaport ücretlerine yeniden değerleme zammı geliyor. Yeni yıldan itibaren pasaport almak isteyenler yüzde 14.7 oranında daha fazla para ödeyecek.
İsrail'in Kudusü başkent ilan etmesi ve Mescidi Aksa'da yapılan zulme karşılık Türk hackerlar terör devletine karşı sessiz kalmadı.
Terör örgütü PKK'nın tüm eylemlerine seyirci kalan Almanya, konu İsrail olunca gerçek yüzünü gösterdi.
Bakırköy Belediyesi tarafından yapılan ve büyük tartışmalara yol açan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri yıkımında bir işçi kafasına demir çarpmasıyla hayatını kaybetti. Vatand
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, az maliyetle birim alandan daha fazla verim alma çabasına giren Tural ailesi, Türkiye’de nadir görülen bir sistemi ilçeye kurdu.
Allah’ın mübarek kıldığı topraklar, mukaddes şehir: Kudüs... Tıpkı Mekke ve Medine’den söz ederken olduğu gibi, Kudüs’ten söz ederken de sadece maddi alemdeki bir şehirden değil, bi
ABD Başkanı Trump'ın Kudüs kararı sonrası gerilim tırmanıyor. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile ortak basın toplantısında tansiyonu daha da
Günümüzde tüketicilerin yüzde 80’i bir ürünü satın almadan önce ilk iş olarak internetteki yorumlara bakıyor. Bu kişilerin yüzde 34’ü sıralamada karşılarına çıkan ilk linke tık
Malezya Savunma Bakanı Hüseyin, ''Malezya Silahlı Kuvvetleri, Kudüs konusunda görev almaya her zaman hazır'' diye konuştu.
Ataşehir Belediyesi'ndeki görevden almadan sonra 6 CHP'li belediyeye daha İçişleri Bakanlığı tarafından müfettiş gönderildiği ortaya çıktı.
Eski ABD Başkanı Obama, Amerikalıların demokrasinin savunuculuğu konusunda uyanık olmaları aksi takdirde 1930'lardaki Nazi Almanyası'nın yolundan gidilmesi riski bulunduğunu söyledi.
Uluslararası Siyonizm Karşıtı Yahudiler Örgütü Başkanı Dovid Feldman, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti' olarak tanımasına tepki gösterdi.