ABD Medyası, Merkezi Haber Alma Teşkilatı CIA’in Afganistan’da Taliban üyelerini hedef alan yeni bir ‘avla ve öldür’ misyonu başlattığını yazdı.
İsrail Başbakanı Netanyahu’nun, Afrikalı devlet başkanlarıyla, ülkeye gayrimeşru yollardan giren göçmenlerin “zorla” gönderilmesini sağlayan bir anlaşma yaptığı ortaya çıktı.
Pazartesi günü istifa edeceği iddia edilen Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur için belediyeden yapılan açıklamada iddialar yalanlandı.
PKK’nın Karadeniz’de kış yapılanmasına karşı Giresun’da yürütülen operasyonlarda Dereli ilçesine bağlı Kulakkaya Yaylası kırsalında bir terörist yakalandı.
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Pakistan Başbakanı Şahid Hakan Abbasi ile görüştü. Tillerson'ın havalimanında orta düzey bir Pakistan Dışişleri Bakanlığı yetkilisi tarafından
Afganistan'ın kuzeyindeki Cüzcan vilayetinin Kuş Tepe ilçesinde DEAŞ ile Taliban arasında çıkan çatışmada 1 sivil hayatını kaybetti, 4 çocuk yaralandı
Yarın İstanbul genelinde öğle saatlerinde başlaması beklenen sağanağın perşembe sabahına kadar aralıklarla süreceğinin tahmin edildiği bildirildi.
Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Salihi, "Irak'ın orta ve güney kentlerindeki valiler Arap, kuzeydeki üç kentin valisi Kürt. Kerkük'te de valinin Türkmen olmasını istiyoruz. Kerkük Tür
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmada Hükümete erken seçim çağrısında bulunrak, "Duyurun gelin seçimleri erken alalım" dedi.
Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan 15 yaşındaki Eren Bülbül'e ait "kara lastik" ayakkabılar, Bolu'nun
Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'un, pazartesi günü istifa edeceğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Bildiride, IKBY başkanlığının lağvedilmesi ve uluslararası gözlemcilerin katılımıyla adil bir seçimin yapılması gibi önemli maddeler yer alıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son günlerde artan 'erken seçim' iddiaları hakkında net konuştu. Erdoğan "Şu anda erken seçim gündemimizde yok" dedi. Erdoğan, Melih Gökçek'in istifa
PYD Lideri Salih Müslim, İdlib'e intikal operasyonunun ardından 'bize saldırmayın' açıklamaları yaptı.
4 Bakan okul servisleri için alınan yeni önlemleri açıklıyor.