Bir de “Adnan Menderes’in avukatı” yakıştırması var ki, merhum Aydın Menderes deşifre edinceye kadar yıllarca bu payeyle dolaştı, alkışları topladı... “Hayır, Menderes’in avukatı
Benim “Yürüyüş” değerlendirmelerimden “Kılıçdaroğlu'na destek” anlamı çıkaranlar, şu an yaşanan “Adalet sancısı”nı ve onun oluşturduğu toplumsal gerilimi de görmek istemiyor.
Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Avrupa Birliği (AB) Liderler Zirvesi’nde Rusya’ya karşı ekonomik yaptırımların uzatılması kararı alındı.
Gaziantep'te sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK ile Suriye uzantısı PYD'yi öven ve özendiren kişilere yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 kişiden 4'ü tutuklandı.
Şam'ın Cobar mahallesine saldıran Esed güçleri ile muhalifler arasında yaşanan çatışmalarda 25 rejim askeri öldü.
Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Dendiş, Suriye'de muhaliflerle girdiği çatışmada öldürüldü.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Çiftçibaşı köyünde öğretmenlik yapan giden 23 yaşındaki Necmettin Yılmaz'ın terör örgütü PKK tarafından şehit edildiği iddia edilmişti. Terör ör
Katar Havayolları, Körfezdeki büyük krize rağmen, Amerikan Havayolları'nın yüzde 10'una talip olduğunu açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Muhtemelen İdlib bölgesinde ağırlıklı olarak bizler ve Ruslar, Şam etrafında ağırlıklı olarak Rusya-İran, güneyde Deraa bölgesinde Ürd
Tekirdağ'da, FETÖ'nün "üniversite yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şimşek ile 5 öğretim üyesi gözaltına alındı.
Tekirdağ'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "üniversite yapılanması"na yönelik soruşturma kapsamında, Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ile 5 öğ
Diyarbakır’da iş adamlarına yönelik düzenlenen terör operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı.
Helmand vilayetinin başkenti olan Leşkergah kentinde bir banka önünde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 20 kişi öldü, en az 50 kişi yaralandı.
Avusturya Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Kurz, İslami değerlerin verildiği anaokullarının yeterince Almanca eğitim vermediğini belirterek, "İslami kreşler olmamalı" dedi
"ByLock" kullandığı tespit edilen eski Yalova Milletvekili Şükrü Önder, FETÖ operasyonunda gözaltına alındı.