Milli Muharip Uçak Geliştirme Projesi’nde Türkiye ön tasarım aşamasında İngiliz savunma devi BAE Systems ile yoluna devam etme kararı aldı
NATO, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak düşürme krizinin ardından, Türkiye’ye konuşlu bulunan unsurlarını artırma kararı aldı.
Halep Türkiye sınırı arasında muhaliflerin kontrolünde olan stratejik koridorda Rusya, PYD ve DAEŞ’in eş zamanlı saldırıları arttı.
ABD yönetimi, Türkiye'nin DAEŞ'ten petrol aldığına ilişkin Rusya'nın iddiaları hakkında, DAEŞ'in petrolünün en büyük alıcısının Esed rejimi olduğunu gösteren çok sayıda kanıt b
ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki engellilere hizmet veren bir devlet dairesi silahlı saldırıya uğradı. Henüz nedeni belirlenemeyen saldırı sonucu 20 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.
İngiltere parlamentosunda, hükümetin Suriye'de IŞİD'e karşı hava saldırıları düzenlemek için yetki talebine ilişkin görüşmelerde sert tartışmalar yaşandı.
Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve Paris'teki terör saldırılarının ardından, Fransa'da 3 caminin kapatıldığını söyledi
Engelsiz Hayat Dayanışma Derneği, kaldırımlara engelli rampalarının önüne park eden araçlara karşı etiket ile mücadele başlattı. Önce arabaların ön camına 'engel olma' etiketi yapı
Askeri personeli taşıyan sivil aracın geçişi sırasında el yapımı bomba patladı. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 6 askerimiz de yaralandı.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde kadın polise silahlı saldırıda bulunan kadın terörist öldürüldü.
Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), Halep'te su arıtma tesisine yapılan hava saldırısını kınadı. UNICEF Suriye Temsilcisi saldırıyı "Savaş kurallarının ihlâlinin end
ABD Savunma Bakanı Carter, "Kamuoyuna DAEŞ'i yenilgiye uğratacağı sözünü veren Rusya, bunun yerine DAEŞ'e değil daha çok muhalif güçlere saldırdı" dedi.
Halep'te su arıtma tesisinin geçen hafta hava saldırılarında zarar görmesi sonucu, 3,5 milyon Suriyelinin suya erişiminin kesintiye uğradığı bildirildi
Bayrampaşa'daki bombalı saldırıda hafif şekilde yaralanan Adnan Yalçın, tedavisinin ardından taburcu edildi. Yalçın, "Bilmiyorum nasıl gerçekleştiğini, sadece patladı" dedi.
Suriye'de Esad rejimine destek vererek Türkmenlere saldırıda bulunan Rusya'nın 930 ve 927 no'lu iki Rus uçağıyla irtibat koptu. Rusya'nın iki uçağa ulaşamadığı öğrenildi. Lazkiye Himey