Güney Afrika’daki FETÖ yapılanmasına Türkiye’den 500 milyon dolar aktarıldığı yolundaki haberlerin ardından bu kez de FETÖ firarisi Türk vatandaşlarının Güney Afrika’da bir silah ş
Suriye’de rejim güçleri ve beraberindeki İran destekli Şii milisler, El Bab’ın güneyinde IŞİD’in elinde kalan tek ikmal yolunu ele geçirdi. Böyelece, TSK destekli ÖSO birliklerinin üç
ABD Başkanı Trump'ın 20 Ocak'tan bu yana aldığı kararlar uluslararası toplumda pek çok tartışmayı da beraberinde getirdi.
İsrail ordusuna ait tanklar Gazze Şeridi'ne saldırı düzenledi
Türkiye, farklı motivasyonlarla saldırılar düzenleyen terör örgütleriyle mücadele ediyor. Uzmanlara göre terörle, sadece istihbari ve polisiye önlemlerle mücadele etmek yetmez, aynı zama
Menteşe jandarmasının kimlik kontrolünde 9 yıldır kayıp olduğu bilgisine ulaşılan genç, ilk uçakla Almanya'dan kendisini almaya gelen ailesini tanımadı, kavuşma sevinçlerini yarım bı
Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki Markale pazar yerine 5 Şubat 1994 günü düzenlenen havan topu saldırısı sonucu hayatını kaybeden 68 kişi, katliamın 23'üncü yılında anıldı.
Başkent Paris'te gerçekleşen kanlı terör saldırılarından sonra OHAL durumunun geçerli olduğu Fransa'da iki asker kahvaltı yaparken silahlarını çaldırdı.
Yunanistan’da, Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğu’nun dış duvarlarına ve valusuna bir grup tarafından boya şişeleri atıldı.
Bolu'da eğitim gören Nijeryalı iki gence bir kişinin, "Saat kaç, üzerindekini nereden aldın?" diyerek alay etmesi üzerine başlayan yumruk yumruğa kavga polis ekipleri tarafından güçlükle
Oğlu "seninki gibi bir hayat istemiyorum" deyince Çin'in en zengin iş adamının 32 milyar dolarlık serveti sahipsiz kaldı.
Terör örgütü PKK'nın alçak saldırılarında şehit olan Kürt çocuklarının isimleri Silvan caddelerinde yaşatılacak.
Prof. Dr. İlber Ortaylı, Hürriyet için bir makale kaleme aldı:
Tahran yönetiminden 16-17 Şubat'ta düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası Oyunları'na ABD'li güreşçilerin katılmasına izin çıktı.
Kanada’nın Quebec City kentinde geçen Pazar günü terör saldırısının yaşandığı Quebec İslam Kültür Merkezi Camisi yeniden ibadete açıldı.