Paralel yapıya yönelik aralarında Fethullah Gülen ile İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube eski müdürü Nazmi Ardıç'ın da bulunduğu 45 sanıklı dava
Ermenistan-Azerbaycan arasında yaşanan çatışmalar sonucu Azerbaycan 2 bin hektardan daha fazla araziyi Ermeni işgalinden kurtardı.
İran'ın tartışılan idam uygulamaları sürüyor. 5 Sünni Kürt ve 1 Sünni Türk 'uyuşturucu ticareti' ile suçlardan ötürü idam edildi. Haber henüz bağımsız kaynaklarca doğrulanmazken
TBMM'deki dokunulmazlık oylamasının sonucunda AK Parti ve MHP, firelerden CHP'yi sorumlu tutarken, CHP ise suçlamalara sert cevap verdi.
Rusya Federasyonu Federal Veterinerlik ve Bitki Karantina Servisi Başkanı Dankvert, Rusya'nin Türkiye'den sebze-meyve ithalatını tamamen yasaklamayacağını açıkladı.
O yüzden 16 insanın toplam 60 kg kalmış cenazelerinin kaldırıldığı gün HDP’liler sevinç içinde Meclis’te selfieler çektirerek dokunulmazlıklarının kaldırılmasını kutluyorlardı.
Canlı bombayı tespit ederek alarm veren ve dünyada 5 yıldır kullanılan sistem, artık Türkiye’de de kullanılabilecek.
Irak'ın Musul kentini elinde tutan terör örgütü IŞİD'in 11 intihar eylemcisiyle Peşmerge mevzilerine saldırması sonucu çıkan çatışmalarda 61 kişinin öldüğü belirtildi.
Fransa'da polisle göstericiler arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor.
Yemen'de iç savaş tüm şiddetiyle devam ederken bölgede yaşayan Afrika asıllı Yemen romanları, çingeneleri hem Husi grupları hem de Koalisyon güçleri tarafından çapraz ateş altında ya�
Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lıların açtığı ateş sonucu bir astsubay şehit oldu. İlçede, PKK'lılarca tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu da beş asker yaralandı.
Bugün Kırım Tatarlarının sürgünün 72. yılı... Sürgünün yıldönümünde üzerlerindeki baskı devam ediyor... BM, Rusya'nın Kırım'ı ilhakının ardından, insan hakları ihlallerine d
Abdullah B., Gülüzar Altunay’ı (62), “MİT’ten arıyoruz, operasyon yapacağız” yalanıyla kandırıp biri yazlık iki evini sattırdı. Dolandırıcı çıktığı mahkemede ‘adli kontrol ş
Istranca Dağları’nın Bulgaristan bölümünde mülteci avına çıkan ırkçı Bulgar milisler, yakaladıkları mültecileri zorla Türkiye'ye geri gönderiyor.
Güney Asya'da yer alan Maldivler, İran ile diplomatik ilişkilerini kestiğini açıkladı. Açıklamada, ilişkilerin İran'ın Ortadoğu'daki politikalarının bölgedeki barışa ve güvenliğe z