Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, 'FETÖ'nün sahip olduğu 200-250 civarında şirket var. Bunların tamamı kapatılacak. Bunların üzerine elbette gideceğiz.' dedi.
Suriyeli çocuk kanseri uzmanı doktor Talal Douksi bir yıl boyunca Türkiye'de uzmanlığı ile ilgili iş aradı ancak bürokratik engelleri aşamadı. Sonunda Fransa'dan çalışma vizesi aldı, �
ABD’de yaşayan kimi Müslümanlar bütün dünyada olup bitenleri gözlüyor ve ortak bir ruhun geliştirilmesi için çaba harcıyorlar. Modern zamanların İslami düşüncesini zenginleştiren ba
Deniz Baykal'a kurulan kaset tuzağıyla ilgili soruşturmada, kaseti ilk yayınlayan 'habervaktim' isimli sitenin sahibi Yener Dönmez, gözaltına alındı.
Partisinin grup toplantısında konuşan HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, FETÖ'nün işkence yapıldığı yönündeki iddialarına sahip çıktı.
Katar Ticaret Bankası'nın (CBQ) yüzde 75 hissesine sahip olduğu Türkiye'deki Alternatif Bank'ın (ABank) "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na 1 milyon TL katkı sağlayacağı bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in tarihi görüşmesine ev sahipliği yapan St Petersburg kenti, Putin için önemli bir kent. Rusya yüzyıllarca bu şehirden yönetildi. E
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, getirilecek bir 'idam yasasının' Öcalan'a da uygulanabileceğini açıkladı.
FETÖ soruşturmasında tutuklanan Korgeneral İlhan Talu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın 15 Temmuz günü saat 20.30’a kadar Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın odasında olduğunu, saat 20.50
İzmir polisinin yaptığı operasyonla İstanbul'da sabaha karşı saat 04.00 sıralarında gözaltına alınan Küçükbay, İzmir'e götürülmek üzere yola çıkarıldı
Milyonlarca vatandaş, Yenikapı'daki dev miting alanını doldurulurken deniz yoluyla gelen vapurlar da yoğun bir hizmet verdi. Kartal'dan kalkan son Yenikapı vapurunun ise kelimenin tam anlamıyla
Kapatılan Zaman Gazetesi’nin eski Genel Müdürü Nurettin Veren, Fetullah Gülen’in aralarında Turgut Özal’ın da bulunduğu siyasetçileri yıllarca kandırdığını söyledi.
Darbe girişimi sonrasında Dubai'ye kaçan ve burada havalimanında yakalanan Afganistan'da görevli Tümgeneral Cahit Bakır ile Tuğgeneral Şener Topuç'nun Almanya'dan sığınma talep ettikleri
Rus politikacı Vladimir Jirinovski, güneyde beş ülkeden oluşan bir birlik kurulması gerektiğini ve bu birliğe İran, Irak ve Türkiye gibi ülkelerin dahil edilebileceğini bildirdi.