Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD'nin Tel Aviv Büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasının doğuracağı sonuçlara karşı uyardı, "Filistin yönetimi, İsrail ve ABD ile ilişkilerinde y
İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun "İran nükleer silah üretmeye çalışıyor." iddialarına yönelik Avrupa Birliği'nden açıklama yapıldı.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, telefonda İran'ın nükleer programını görüştü.
AK Parti’nin seçim strateji ekibinde yer alan Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlık ettiği son genişletilmiş il başk
ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun İran'ın nükleer silah üretme ve test etme konusunda uluslararası toplumu aldattığı iddialarına destek verdi.
Dün İsrail parlamentosunun Netenyahu ve Liberman'a savaş kararı alabilme izni vermesinin ardından ABD Dış İlişkilerinden gelen çelişkili İranla nükleer silahsızlanma anlaşması açıkl
ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Başkent Amman’da Ürdün Kralı II. Abdullah ile bir araya geldi.
Yeni Akit yazarı Kenan Alpay, Özden Örnek'in hayatını kaybettikten sonra yeniden alevlenen kumpas tartışmalarını farklı bir açıdan köşesinde değerlendirdi.
Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz’ın, Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden “Tosun Paşa”yı yeniden çekmek için Arzu Film’e başvurduğu, ancak iki komedyenin de “Hayır” yanıtı aldığı o
İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları nedeniyle kent genelinde olumsuzluk yaşanmaması için başta Taksim Meydanı'na çıkan yollar olmak üzere bazı yollar sabah saat 05.0
Saadet Partisi daha önce açıkladığı gibi bugün Cumhurbaşkanlığı seçimi için adayını açıklayacak. Saadet Partisi'nin aday gösterebilmesi için 100 bin imza toplaması gerekiyor.
Filistinli mültecilerin yaşadığı Yermük kampına Esed rejimi ve iş birlikçileri ağır silahlarla saldırdı.
İsrail parlamentosu, Başbakan Netanyahu ve Savunma Bakanı Lieberman’ın savaş ilan etmesine izin veren bir yasayı onayladı.
HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, "Aday önerileri aldık. Bu aday önerileri üzerinden de 4 Mayıs'ta adayımızı açıklayacağız. Gelen önerilerde hem parti içi hem de parti dışındaki
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu bir basın toplantısı düzenleyerek İran'ın nükleer anlaşmaya rağmen gizli nükleer silah faaliyetlerinde bulunduğunu iddia etti.