Hollanda'da bir mahkeme, Sabah gazetesinin davasında Fetullahçı Terör Örgütü mensubuna "hain" ve "terör örgütü üyesi" denmesinin yasal olduğuna hükmetti
İstanbul Eyüpsultan'da eskiden traktör malzemeleri üreten kullanılmayan bir fabrikada yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
AK Parti ve MHP, Cumhur İttifakı kapsamında iki büyükşehir olan Samsun ve Ordu'da anlaşmaya vardı.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan, terörle mücadele açıklamasında, bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefleri
Polonya’dan gelerek teslim olan ünlü et lokantasının sahibi firari FETÖ şüphelisi İsmail Çolak, Düzce'de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Samsun'da geçen 6 Aralık'ta, Kızılırmak Deltası Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda 37 yaban ördeğini öldüren kaçak avcılar bulundu. 2 avcıya toplam 22 bin 595 TL ceza kesildi.
Fransa, İran'a nükleer silah taşıyabilecek balistik füzelerle ilişkili tüm faaliyetleri derhal durdurma çağrısı yaptı.
Afganistan İslam Emirliği Taliban Hareketi bölgede ilerlemeye devam ediyor. Taliban sözcüsü yaptığı iki yazılı açıklamada merkezi hükümete bağlı 13 karakolu ele geçirdiklerini duyurd
Kült liderleri mutlak itaat, sadakat ister ve eleştiriyi bastırır. Etraflarına çok özel bir bilgi ile donanmış ve ilahı bir güce sahip oldukları fısıltısını yayarlar. İnsanları kend
Araştırmacılar dört yıl boyunca, farklı cinsiyetlerden 50 yaş ve üstü 7304 kişinin hayatını gözlemledi.
Kışın hastalıklardan korunmak için sadece beslenmenin değil yaşam şeklinin de önemli olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay, " Kış aylarında lahana, karnabahar, turp, çiğ havuç
Merkez Bankası beklenti anketinde cari yıl sonu TÜFE beklentisi yüzde 16,45 oldu Yıl sonu dolar/TL beklentisi 6,18 oldu.
Mısır’da mahkeme aralarında Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii’nin de olduğu üst düzey 9 yöneticiye beraat kararı verdi.
Yeni Akit Yazarı Ali Osman Aydın, ‘Ekrandaki Paralel Yargıya Dikkat!’ başlıklı yazısında insanların kendi sorunlarını mahkemelerde değil, canlı yayınlarda çözme arayışına girmes
Malezya hükümeti, ev sahipliği yapacağı "2019 Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası"na katılmak üzere vize başvurusu yapan İsrailli yüzücülerin ülkeye girişini yasaklama kararı aldı.