Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında 5 şirkete daha kayyum atandığını bildirdi.
Kamuoyuna bunun izahı nasıl yapılacak? Çünkü İsrail dün ne idiyse bugün ne ise yarın da aynı olacak. Değişen bir şey yok. Van minütin ise artık bir anlamı kalmadık. Fakat belleğe ka
Hayat başarı ve başarısızlıkların bir özeti mahiyetindedir. Bizler başarıyı birincil hedefimiz olarak görürken başarısız olmaktan kaçınır ve kendimizi hep zirvede görmek isteriz. O
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun talimatıyla Ahıska Türkleri yeni konutlarına yerleştirildi...
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinin 10 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Önce 4 mahallede ilan edilen yasak 10 mahalleye çıkarıldı.
Arap Birliği, tutuklu Filistinliler meselesinin uluslararası arenaya taşınması ve İsrail’in ihlallerinden dolayı uluslararası mahkemelerde yargılanması çağrısında bulundu
Litvanya Savunma Bakanlığı, Rus savaş helikopterlerinin, Litvanya hava sahasını ihlal ettiğini açıkladı.
Çalışanlar ve emekliler, hastanelere gidip tedavi oluyor, ücretin bir kısmını SGK karşılıyor. Peki biz ne kadar fark ödüyoruz?
Mahkemenin MHP'yi kurultaya götürme kararı karşısında direnen Bahçeli'nin elinde, muhalif adayları bitirebilecek iki silah var. Bahçeli, “ihraç” ve “tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk
ABD'de televizyondan ampullere birçok elektirikli aletin güç kaynağının elde edilmesinin ana unsuru kömür tahtını kaybediyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine hakaret gerekçesiyle açtığı davada, Selahattin Demirtaş'tan 20 bin lira manevi tazminat kazandı.
Putin katıldığı canlı yayında Türkiye'ye konulan ambargo yüzünden Rusya'daki hayatın pahalılaştığını itiraf etti.
Seccadem, sana doya doya sarılsam, her secdemde beni bir kez daha sever misin, beni kabul eder misin o buruk tabiatına ?
Arap Baharı’nı başarıya ulaştıramamamızın, daha doğru bir tabirle onu sahiplenemememizin 2 ana nedeni var.
Diyarbakır'da 12 yaşındaki 5 kız öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan öğretmen beraat etti. Kararın gerekçesinde 'ergenlik çağındaki hayal kurma anlarının sık