ABD Kongresi, bir haftada ikinci kez güvenlik nedeniyle alarma geçti. Kongre binası yakınında silahlı bir kişinin görüldüğü bilgisi nedeniyle, kongreye giriş ve çıkışlar durduruldu.
İsrail Başbakanı Netanyahu, abisinin öldüğü ünlü Entebbe Baskını'nın 40. yıldönümünde Uganda Filistin gerçeği ile bir kez daha yüzleşti.
Mahkeme, Uganda ve Cibuti'nin, hakkında bulunan yakalama kararına rağmen Sudan Devlet Başkanı el-Beşir'i gözaltına almadığı için konuyu BMGK'ya taşıdı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Avrupa Parlamentosu'nda PYD sergisi açılmasına tepki gösterdi.
Manhattan'da toplanan bir grup Ortodoks Yahudi, İsrail ordusunun zorunlu askere alma politikalarına tepki gösterdi
Lavrov'dan sonra Rusya'dan bir Türkiye itirafı daha geldi: Türkiye ile işbirliği olmadan Ortadoğu’da barışın sağlanması zor.
ABD’de beyaz polislerin siyahları öldürme olaylarına protestolar giderek büyürken, silahlı siyahi milis grubu, ülkeyi iç savaşa sürükleyen, bölünme korkusunu körükleyen bir açıklama
Beyoğlu’nda bir otomobilin lastiğini değiştirmek isteyen 2 şahsın üzerine plakasız bir araçtan ateş açıldı.
Litvanya Cumhurbaşkanı Grybauskaite’nin Dış Politika Danışmanı Aleksiejunas, "NATO, Rusya'yı terör örgütü DAEŞ’ten daha büyük tehdit olarak görüyor." açıklamasında bulundu.
Dokunulmazlığı kaldırılan MHP lideri Devlet Bahçeli yarın saat 14.00'te Ankara Adliyesi'ne ifade vermeye gidecek.
Şanlıurfa Otogarı'nda kimlik soran 3 polisi tabancayla şehit eden ve ardından aynı silahla intihar eden 17 yaşındaki Hüseyin Doğukan Erdoğan, Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde toprağa
Bahoz Erdal'ın öldüğü kesinleşti. Terör örgütü PKK'nın ele başlarından Bahoz Erdal'ın öldüğü kesinleşti. Hükümet yetkilisinin yaptığı açıklamada, "İstihbarat ölümü doğru
Başbakan Yıldırım, Ramazan Bayramı tatilinin ardından Kurban Bayramı tatilinin de dokuz gün olacağını söyledi.
ABD’de siyah silahlı milis grubu Yeni Kara Panterler’in lideri Babu Omowale, siyahilere ‘güney eyaletlerine göç etme’ çağrısında bulundu.
Yapılan saha araştırmalarına göre PKK'nın sivilleri hedef alan bombalı eylemleri, çözüm sürecine olan halk desteğini azalttı. Türkiye genelinde ise siyasi çözüme destek yüzde 35’e k