Çinli askeri yetkililer, Suriye ordusuna silah ve askeri eğitim desteği vereceklerini açıkladı.
Çorlu Havalimanı'ndan havalanan eğitim uçağı, Ahimehmet köyü yakınlarına düştü.
Anayasa Mahkemesi, değeri 100 lirayı aşan malların listesini göndermeyen 3, mali denetimlere ilişkin belgeleri süresinde teslim etmeyen bir siyasi parti hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcıl�
İran Meclis Başkanı Ali Laricani, Suriye'deki hedefleri vurmak için İran'ın Rusya'ya hava üssü tahsis ettiğini yalanladı.
Bolvadin ilçesinde yaşanan olayda, Sultan Carullah Kur’an Kursu yakınlarında kazılan çukurdan çok sayıda Kur’an-ı Kerim çıktı.
KHK kapsamında 38 bin kişi tahliye edilecek, devlete karşı işlenen suçlar kapsamı dışı bırakılırken adi suçluların tahliyesi endişelere neden oldu
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yarın Tahran'a gideceği iddiaları var. İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif geçtiğimiz hafta Cuma Ankara'daydı.
Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde boğulma tehlikesi geçiren öğrencilerini kurtaran Kur'an kursunda görevli 2 hafız akıntıya kapıldı. Hayatlarını kaybeden 23 yaşındaki Halil İbrahim Yaş
Sarayburnu'nda bir yük gemisiyle çarpışan ve alabora olan sahil botundaki yedi personelden altısı kurtarılırken, birinin cesedi bulundu
Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında 1 kaymakam, 2 hâkim ve 1 savcı tutuklandı.
İstanbul Gaziosmanpaşa'da polisin "dur" ihtarına uymayarak otomobille kaçan ve kovalamaca sırasında bir polis memurunu tabancayla ateş ederek yaralanan 3 kişi, daha sonra sığındıkları eve
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ iki yeni kararname ile ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Bozdağ, yeni düzenleme ile 38 bin kişinin tahliye olacağını ifade etti.
Başta/başlangıçta Suriye sorunu olmak üzere; Moskova-Tahran-Ankara üçgeninin açıortayında ABD duruyor olabilir mi?
Özgür Gündem Gazetesi, PKK'nın propagandasını yaptığı gerekçesiyle, İstanbul 8. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından kapatılmasıyla birlikte polis düzenlediği baskınla birçok kişiyi göza
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında Ordu'da adliyeye sevk edilen 10 polisten 8'i tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest kaldı.