Batman'da Valilik tarafından görevlendirilen ekiplere saldırıda bulunulması nedeniyle kentteki temizlik çalışmaları polis eşliğinde yapıldı.
AFP'nin derlediği sayılara göre, Mart 2011’den bu yana Suriye’de 301 bin 781 kişi öldü.
PKK'nın Suriye'deki silahlı bağlaşıkları tarafından bir ay önce tutuklanan Suriye Kürt Ulusal Meclisi (ENKS) yönetici ve üyelerinin aileleri bayramda açlık grevinde.
Çeçenistan Cumhurbaşkanı danışmanı Rus Albay Yuriy Torşin trafik kazası sonucu öldü
Irak eski Milli Güvenlik Müsteşarı Mofak Rubayi, Saddam Hüseyin'in idama götürülürken hiçbir pişmanlık duymadığını söyledi.
Yılbaşında net bin 300 lira olarak belirlenen asgari ücretin Ekim ayında bir üst gelir dilimine dâhil edilip edilmeyeceği tartışmaları milyonlarca çalışan tarafından izleniyor. Çalış
Mehmetçik, 11 şehit verilen ve 188 PKK'lı teröristin öldürüldüğü Kaletepe'de bayram namazı kıldı, Emin Çölaşan çok bozuldu.
New York Polis Teşkilâtı, 10 Eylül'de kent merkezinde Müslüman bir kadının üzerindeki kıyafeti ateşe vermeye çalışan şüphelinin arandığını duyurdu. Saldırgan, "nefret suçu" işle
Van'da bayramın birinci gününde terör örgütü PKK'nın saldırısı ile birçok vatandaşımız yaralanmış birçok iş yeri de kullanılamaz hale gelmişti. Devlet mağdur olan vatandaşlar i�
YPG saflarında savaşırken öldürülen üç ABD vatandaşının cenazelerinin ABD’ye gönderilmesinde karşılaşılan “lojistik” sorunlar gündemdeki yerini koruyor. Öte yandan terör örgüt�
Bir dönem Anafen Dershanesi Genel Müdürlüğü yapan ve kapatılan Fatih Koleji Genel Koordinatörü Talip Demir tutuklandı.
Kurban Bayramı tatilinin ilk 4 gününde, yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında toplam 36 kişi öldü, 171 kişi de yaralandı.
Avrupa Parlamentosu (AP) Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn, "AB olarak Gülen’in nasıl büyük bir tehdit olduğunu anlayamadık." dedi.
Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında IŞİD'ten temizlenen Cerablus'a dönen Suriyeli sayısı bir haftada bin 700 oldu
Twitter, platformun en karakteristik özelliği olan 140 karakter sınırını esnetiyor.19 Eylül'den itibaren artık tweet yazarken linkler, videolar ve fotoğraflar 140 karakterden düşülmeyecek.