AB Komisyonu, Google’ın aramalardaki reklamlarının piyasada adil rekabeti engelleyip engellemediğini aydınlatma üzere bir soruşturma başlattı.
ABD'nin Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump ile ilgili yapılan anketlerde, Amerikalı gençlerin üçte ikisinin Trump'ı ırkçı olarak gördüğü ortaya çıktı.
Dünyada füze savunma sistemlerine olan talepte olağanüstü artış ve IŞİD'e karşı mücadelede silahlanma silah şirketlerinin bu yılki kârında büyük artışa sebep oldu.
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beyşehir'de 1'i Suriyeli 2 kişinin öldüğü kavgayla ilgili olarak, 'Suriyeliler üzerinden provokasyon yapmak isteyen, puslu havaları seven bazı çakal
Sayın Bakan’dan sadece üç noktada radikal çözüm bekliyoruz:
Hatay'ın Yayladağı ilçesinde Suriye sınırından Türkiye'ye yasa dışı yollarla girmeye çalışan 122 Iraklı yakalandı.
"İsrail askerlerinin savaşta Yahudi olmayan kadınlara tecavüz edilebileceği" şeklindeki açıklamaları ile tepki çeken Haham Karim, İsrail ordusu hahambaşılığına aday gösterildi.
IŞİD kaynakları, IŞİD'in askeri lideri Ömer Şişani'nin Musul yakınlarında Irak Ordusu ile girdiği bir çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu.
İngiltere'nin yeni Başbakanı Theresa May, AB'den ayrılırken dünyada pozitif rol üstlenmesi için çaba harcayacaklarını açıkladı
Fethullah Gülen'e iade talebi için Adalet Bakanlığı'na yazı gönderildi
Frontex şefi Fabrice Leggeri AB ve Türkiye'nin yaptığı anlaşmadan bu yana göçün azaldığını açıkladı
Hatay'ın Yayladağı ilçesine iltica eden Bayırbucak Türkmeni Zarife Karabacak, Suriye’deki savaşta, ikisi son 5 ayda olmak üzere üç evladını kaybetti.
Ankara Garı saldırısında 36 şüphelinin 11 bin 750 yıla kadar hapsinin istendiği bildirildi.
Fransa'nın Ankara BüyükelçiliÄŸi, "FransaÂ’nın Türkiye BüyükelçiliÄŸi ve İstanbul BaÅŸkonsolosluÄŸu ikinci bir emre kadar, kapalı olacaktır." açıklamasında bulundu
Yeni Zelanda’da dükkânına gelen silahlı adamı umursamayarak soygunu engelleyen Mısırlı kebapçı, “Kahraman değilim, tepkimi kontrol ettim” dedi