Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye'deki askeri kuvvetini azaltmaya başladığını ilan etti
Trump, Obama tarafından atanan tüm büyükelçilerin 20 Ocak’ta görevden alınması direktifi verdi.
Suriye ateşkesinde devredışı kalan ABD, muhaliflere ‘anlaşmayı bozun’ diyerek baskı yapmaya başladı.
Nevvar Salih İşgoren Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Urgun, şehit polis Fethi Sekin'in çocuklarına özel eğitim yardımı yapılacağını açıkladı.
TSK: Fırat Kalkanı başladığı günden bu zamana kadar 1536 DAEŞ mensubu terörist 306 PKK/PYD mensubunu terörist etkisiz hale getirildi.
Japonya, 2. Dünya Savaşı sırasında köle olarak kullanılan kadınları sembolize eden heykelin, Güney Kore'nin Busan kentindeki konsolosluğu önüne konulması üzerine bu ülkedeki büyükel�
Fas, ülkede faaliyet gösteren FETÖ okullarını kapatacaklarını açıkladı
Türkiye'nin turizm açısından zor bir sene olarak geride bıraktığı 2016'da İstanbul'a gelen yabancı turist sayısında yüzde 26'lık bir düşüş görüldü.
FETÖ yapılanmasında kayıplara karışan TSK imamı Adil Öksüz'den sonraki ikinci ismin Burhan" kod adlı 'Karadeniz Üniversiteleri imamı' Metin Ayar olduğu ortaya çıktı.
İzmir'deki terör saldırısı sonrası kente gelen Başbakan Yıldırım, saldırıyı terör örgütü PKK'nın planladığını söyledi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Hükümet Sözcüsü Sefin Dizayi, Terör örgütü PKK'nın Sincar'dan çekileceğini açıkladı.
İzmir Adliyesi’ndeki patlamada şehit olan polis memuru Fethi Sekin’in acı haberini Bayraklı Osmangazi Mahallesi’ndeki evine gelerek haber vermek isteyen polislere şehidin çocukları kapıyı
BBC'nin dün akşam yayımladığı ve terör örgütü DEAŞ'a katılan İngiliz vatandaşı kadınları konu alan komedi skeci sosyal medyada tartışma yarattı.
Adalet Bakanlığı yetkilileri, İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısının ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına siber saldırıda bulunulduğu iddialarını yalanladı.
Ziraat Bankası‘nın kartlarına sahip olan insanlar bugün saat 17:00 sularında ATM’lerden hiç bir şekilde işlem yapamadılar. İnsanlar paralarını çekemedikleri için mağdur durumda kaldı