Kur’an-ı Kerim âyetleri ve Peygamberimiz'in (s.a.) hadisleri durup dururken müminleri kardeşliğe ve birliğe teşvik etmiyor; bölünmeyin, parçalanmayın, birbirinize düşmeyin, böyle yapars
Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi Hireyci, ülkesinin Myanmar'da Arakanlı Müslümanları hedef alan hak ihlallerini durdurmak için çaba harcadığını vurguladı.
Katalonya Başkanı Puigdemont, İspanyol hükümetince "yasa dışı" olduğu açıklanan, 1 Ekim'de bağımsızlık referanduma gidilmesi kararını imzaladı.
Irak Başbakanı İbadi, IKBY'nin 25 Eylül'de yapacağı bağımsızlık referandumunun ülkeyi "karanlık bir tünele götüreceğini" söyledi
Eski Başbakan ve Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, kendisinin de doktora hocası olan Şerif Mardin'in vefatı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu, Beşşar Esed rejiminin sivillere yönelik kimyasal silah kullanarak savaş suçu işlediğini açıkladı.
Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı Genel Müdürlüğüne Abdülkadir Çay atandı.
Bodrum Belediye Başkanı Kocadon, "Kurban Bayramı tatilini de kapsayan son 15 günlük süreçte Bodrum'da 1,5 milyonun üzerinde misafir ağırladık." dedi.
Kurban Bayramı tatili nedeniyle ara verilen ve Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden 'Cumhurbaşkanına suikast girişimi' davası tekrar başladı.
Adıyaman'da bir çoban, hayvanlarını otlatırken yaralı bulduğu dağ keçisini tedavi ettirebilmek için 17 kilometre omzunda taşıyıp köyüne getirdi.
Adıyaman'da 'Toplum Destekli Polis' ekipleri, çöpte bulduğu Türk bayrağını evine asan 90 yaşındaki Sıdıka Bilgin'i ziyaret ederek, kendisinin elini öptü- Bilgin:- 'Bayrağımı çok sevi
Sabah saatlerinden itibaren özel ve tarifeli uçaklarla Atatürk Havalimanı'na gelen hacıların yakınları tarafından karşılanması duygusal anlara neden oldu.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya, Türkiye ve İran'ın Suriye'nin İdlib kentinde kurulması planlanan gerilimi azaltma bölgesinin parametreleri üzerinde uzlaşma sağlama konusunda
Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de başladı.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Arakanlı Müslümanlara yardımın güvenlik nedeniyle havadan yapılacağını açıkladı.