ABD Başkanı Trump'ın eski doktoru Bornstein, 2015 yılında Trump'ın başkan adaylığı sırasında hazırladığı sağlık raporunun kendisine Trump tarafından yazdırıldığını itiraf etti
Stockholm Barış Araştırmaları Enstitüsü'nün (SIPRI) açıkladığı yıllık rapora göre, küresel savunma harcamaları 2017'de yüzde 1,1 oranında artarak 1.7 trilyon dolar oldu.
Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) açıkladığı verilere göre, Türkiye'de 2017-2018 öğretim yılında üniversitelerde 7 milyon 560 bin 371 öğrenci eğitim alıyor.
Hükümetin seçim paketini açıklamasının ardından gözler muhalefete çevrildi. CHP’nin seçim vaatleri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’
24 Haziran seçimlerinde oy kullanacak olan 50 bin Türk vatandaşı Suriyeli mülteci, seslerini duyuracak ve Türkiye'deki sorunlarının çözümünde adımlar atacak bir ismi TBMM'ye göndermek is
Ermenistan'da muhalefet partisi lideri Nikol Pashinyan, Ermenistan Meclis'inde yapılan Başbakanlık oylaması sonucu tek aday olmasına rağmen yeterli oy sayısına ulaşamadı. 8 oy ile kaybeden P
Peki, hal böyle iken, Kürt meselesi, vesayet kurumlarıyla mücadele, adalet, hukuk, özgürlük gibi alanlarda yaptığı devrim niteliğinde reformlarla zaten toplumun desteğini aldığını ve i
Son dönemde Suriye’de Esad/İran/Hizbullah güçlerine karşı doğrudan saldırılar gerçekleştiren İsrail adına bu ülkede savaşacak bir vekil yok muydu?
Surp Takavor Ermeni Kilisesi'nin duvarına yazı yazıp çöp konteynerlerindeki çöpü kilisenin önüne döktüğü ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı.
Suudi Arabistan, İran ile diplomatik ilişkilerini kesen Fas’ın yanında yer aldığını açıkladı.
İsrail Parlamentosu (Knesset), "İsrail'i Yahudi halkının ulusal devleti" olarak tanımlayan yasa tasarısının hazırlık okumasını onadı.
İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu İran'ın 'nükleer silah' geliştirdiğini iddia ederken bazı ABD'li yetkililer de İsrail hava kuvvetlerinin Suriye'de İran'ın İsrail'e saldırmak için na
Kemal Öztürk, Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor? programında Saadet Partisi'nin yaptırdığı anketi açıkladı.
CHP, İYİ Parti, SP, ve DP ittifak konusunda anlaşmasının ardından CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den bir tweet geldi.
Lübnan'daki Hizbullah örgütü, Fas'ın "örgüt liderlerinin Polisario Cephesi'ne fon sağladığı ve onlara eğitim verdiği" yönündeki suçlamasını reddetti.