Belçika devlet televizyonu RTBF, Brüksel Havalimanı’na saldıran iki intihar bombacısının isimlerinin Khalid ve Brahim El Bakraoui kardeşler olduğunu duyurdu.
Avrupa Komisyonu’nun hazırladığı rapora göre, Türklere vizesiz Avrupa’nın yolunun açılması AB’yi olumsuz etkilemeyecek. Türkler, AB’deki büyük diasporalarına rağmen, ülkelerinde ka
Brezilya'da Yüksek Mahkeme Yargıcı Weber, eski Devlet Başkanı Silva'nın atanmasını engelleyen kararı bozmayacağını açıkladı.
ABD Savunma Bakanlığı, Yemen'e El Kaide'ye hava saldırısı düzenlediğini açıkladı...
ABD’de kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adaylığını kazanmak için çabalayan aday adayları Ted Cruz ile Donald Trump, Brüksel’deki saldırı
Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilerin kamuda istihdam edilmesine yönelik düzenlemenin ayrıntılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
AB devlet ve hükümet başkanlarının ortak açıklamasında dayanışma ve 'terörle' mücadelede kararlılık mesajı verildi.
Starbucks, Brüksel'de yaşanan terör saldırılarının ardından Belçika'daki tüm şubelerini ikinci bir bildirime kadar kapattığını açıkladı.
Halk Bankası, isim vermeden, ABD'nin Miami kentinde tutuklanan işadamı Rıza Sarraf hakkında yürütülen soruşturma ile ilgisinin bulunmadığını açıkladı.
Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı 64. Hükümet'in Eylem Planı kapsamında gerçekleştirilmesi planlanan 3 aylık vaatlerin tümü 90 günlük süre içerisinde tamamlandı.
Terör saldırılarıyla sarsılan Belçika'daki Tihange nükleer enerji santralinin boşaltıldığı açıklandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'de 34 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarıyla ilgili açıklama yaptı.
CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki, Ankara bombacısı Seher Çağla Demir ile 1 Mayıs'ta beraber halay çekenleri tek tek belirleyip, parti disiplin kuruluna sevk edeceklerini açıkladı.
Brüksel'de bu sabah meydana gelen patlamaların ardından ölü ve yaralı bilgileri her geçen saat artıyor. Gelen son resmi açıklamada, 13'ü havaalanı patlamalarında, 15'i ise metrodaki patla
ABD'de süregelen ve kimi zaman dozu artan Erdoğan tartışmaları devam ederken, Erdoğan'ın Mart sonunda Washington'a gerçekleştireceği ziyaret öncesi Türkiye-ABD ilişkilerini ve Obama'nın