Kuzey Sina bölgesinde yola yerleştirilen mayının polis aracının geçtiği sırada patlaması sonucu 3 polis öldü, 1 polis yaralandı
Türkiye genelinde yaklaşık olarak 50 milyon kişinin kimlik bilgilerinin internete sızması gündemden düşmezken, bankalardan vatandaşları rahatlatacak bir açıklama geldi.
Azerbaycan ordusu, Ermenistan Ordusuna ait bir insansız hava aracını (İHA) indirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret öğeleri içeren şiiri yayınlayan ve büyük tepki çeken Alman devlet televizyonu ZDF, yazılı bir açıklama ile özür diledi.
Suriye'de IŞİD'in iki gün önce Şam'ın doğu kırsalında bir çimento fabrikasına gerçekleştirdiği saldırıdan sonra bölgede en az 250 kişi kayıp.
Panama belgelerinin sızdırıldığı Süddeutsche Zeitung’un araştırmacı gazetecisi Bastian Obermayer, yaptıkları haberlerin dünyanın birçok ülkesinde şaşırtıcı ve çok yoğun bir etk
Antalya'da dün ölü bulunan Isparta Yalvaç Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Adem Kara’nın intihar ettiği belirlendi.
Alman eyaletlerinin, sığınmacıların 350 bin Euro’suna el koyduğu ortaya çıktı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) , hangi bölümden mezun olanların daha fazla işsiz olduğunu açıkladı.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu’na yönelik tepki çeken sözlerinin anlamı için deyimler sözlüğüne başvurdu. Kılıçdaroğlu, sözlerinin s
Irak'ın güneyinde bir avcılık kampında kaçırılan 26 kişi serbest bırakıldı
Azerbaycan Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada Ermenistan ordusunun askeri ambulansa ateş açtığını bildirdi.
Alfa Bank'ın raporuna göre petrol fiyatlarının düşmesi değil, artması Rusya ekonomisi için tehdit yaratabilir.
Kırıkkale'de 84 yaşındaki Şerife nine acil servise 'çamurlu ayakkabı'larını çıkarıp girdi. Türkiye onu konuşuyor.
TSK, Mardin'in Nusaybin ilçesinde 10, Şırnak'ta 1, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2 olmak üzere 13 teröristin daha öldürüldüğünü açıkladı.