BM Küresel Eğitim Özel Temsilcisi Brown, İdlib'de Çarşamba günü okula yapılan saldırıyı "savaş suçu" olarak nitelendirdi ve "Rusya, ilk kez saldırıya ilişkin soruşturma başlatılmas
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü.
Hürriyet'in haberine göre; Darbe girişiminin kilit ismi olan Adil Öksüz ile birlikte 15 Temmuz'da Akıncı Hava Üssü'nde yakalanan, elektrik-elektronik mühendisi Harun Biniş'in de ifadesinde
Vergi diliminden dolayı ücretleri bin 300 TL'nin altına düşen çalışanlar için aradaki farkı telafi etmeyi öngören kanun teklifi, TBMM'de kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sudan Dışişleri Bakanı Abdulaziz Gandur'u ve Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Buşati'yi kabul etti.
Kazan ilçesinin adının 'Kahramankazan' olarak değiştirilmesi ve 15 Temmuz'un resmi tatil ilan edilmesine dair kanun teklifi kabul edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Dışişleri ve Uluslararası Kalkınma Bakanı Ayrault'yu kabul etti.
15 Temmuz'daki darbe girişimine dair İstanbul'daki ilk dava kabul edildi. 21 polisin 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılmaları isteniyor.
Karpuz kabuklarını öylece çöp kovasının içine bırakan karşı komşumuz şehirli, biz “köylü” idik." demiş Fatma Barbarosoğlu Yeni Şafak'taki yazısında.
Mahremiyet eğitimi, geri dönüşü kolay olmayan, hata kabul etmeyen bir eğitimdir. Çünkü mahremiyet eğitimi “duygusal yapılanma” sağlayan bir eğitimdir ve kişilik gelişiminin temelini o
Bob Dylan, sitesinde kullandığı "Nobel Edebiyat Ödülü kazananı" ibaresini kaldırarak, ödülü kabul edip etmediğiyle ilgili soru işaretlerini güçlenlendirdi.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) lisansı iptal edilerek kapatılan FETÖ'ye ait dershanenin başvurusunu, iç hukuk yollarının tüketilmemesi nedeniyle kabul edilemez buldu.
Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyinde oylanan Suriye'deki insan hakları ve Halep'deki son duruma ilişkin karar taslağı, 7 ret oyuna karşı 24 oyla kabul edildi.
BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun, "Suriye hükümeti Halep üzerindeki tüm savaş uçaklarını yere indirmeyi kabul etmeli.'' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'la görüştü.