Suriye’de önemli gruplardan biri olarak bilinen Ahrar'uş Şam Hareketi Taksim’deki saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.
Rusya'nın hedeflerine ulaşırken uyguladığı katliamları görmezden gelen Batı medyası, Rusya'nın Akdeniz'e inme planlarına Türkiye'nin vesile olduğunu aktardı.
"Suriye İçin Amerikan Yardım Koalisyonu" tarafından Suriyeli sığınmacılara kucak açan Türkiye'ye "İnsani Yardım Ödülü" verildi
Eski MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, 'Hükümet terörle samimi şekilde mücadele edecekse, iktidarda kaldığınız sürece destek veririz.' dedi.
Mardin'in Nusaybin ilçesinde yürütülen operasyon sırasında PKK'lılarla çıkan çatışmada 1 polis memuru ile 1 asker şehit oldu.
İ-KDP Genel Sekreter Yardımcısı Şerefi, "Halkımıza daha yakın olmak için Peşmerge güçlerimizi İran'ın iç kesimlerine göndereceğiz" dedi
Mardin’in Nusaybin ilçesinde tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 3 güvenlik görevlisi yaralandı.
Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Mardin’in Nusaybin ilçesinde bugün bir polisin şehit olmasının ardından çatışmalar şiddetlendi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Beyoğlu'ndaki bombalı saldırıyı kınayarak, birlik çağrısında bulundu.
Yunanistan'ın İdomeni bölgesinde bekleyen sığınmacılar, AB ile Türkiye arasında yapılan anlaşmanın ardından gösteri düzenledi.
Twitter CEO'su, paylaşımlarda 140 karakter limitini kullanmaya devam edeceklerini açıkladı.
AB-Türkiye anlaşması sonrası ortak açıklama yapılıyor.
Tıbbi Genetik doktoru Abusulvech, müziğin insan sağlığı etkileri konusunda çok çarpıcı bir araştırma yazısı yayımladı.'Dinlediğimiz melodinin tüm vücuda etkisi mi var?' sorusuna
Terör örgütü PKK'nın düzenlediği terör saldırıları, toplumda "kaos" algısı oluşturmak ve halka korku yaymak isteyenleri de harekete geçirdi. Whatsapp ve Facebook gibi sosyal medya platf
Terör örgütü PKK'nın düzenlediği terör saldırıları, toplumda "kaos" algısı oluşturmak ve halka korku yaymak isteyenleri de harekete geçirdi. Whatsapp ve Facebook gibi sosyal medya platf