DHKP-C'li teröristlerin Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı başından vurduktan sonra vücudunu polise karşı kalkan olarak kullandığı ortaya çıktı.
Kuşatılmışlığın yalnızlığında, hukusuzluğun ortasındaki Filistinlilerin, gördükleri Türklerden istedikleri hep aynı şeydi: Yine gelin, daha çok gelin! Al Jazeera Türk'ten Ömer Bul
Suriyeli muhalifler, Ürdün ile Suriye arasındaki sınır kapılarından birini ele geçirdi. Ürdün, Cabir Sınır Kapısını, tedbir amaçlı geçici süreliğine kapattı.
Meteoroloji'nin resmi sitesinden yayınlanan bilgiye göre tüm yurda yağış uyarısı yapıldı.
Mısır kaynaklarından yapılan açıklamalara göre, Yemen'i havadan bombalayan Koalisyon'un kara harekatına başlaması ihtimali güçleniyor.
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırıda yaralanan 2 polisi hastanede ziyaret etti.
Son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili bir açıklama yapan Solcu ve Kürtçü sendika Eğitim Sen, kullandığı skandal ifadelerle adeta terörü meşrulaştırdı.
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın başına silah dayanarak rehin alınması sırasında teröristlerin yayınladığı fotoğrafı Doğan Yayın Grubu Hürriyet ve tüm organlarında çarşaf çar�
İran, Yemen'e yapılan 'Kararlılık Fırtınası' operasyonunun durdurulması için istekte bulundu.
Aselsan çalışanı Erdem Uğur'un geçtiğimiz ocak ayında evinde ölü bulunması dikkatleri bir kez daha Aselsan ölümlerine çevirdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan silahlı saldırıyı gerçekleştirenlerin DHKP-C'li olduğu öğrenildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, savcı Mehmet Selim Kiraz'ın katledildiği saldırıyla ilgili haberleri nedeniyle Bugün, Cumhuriyet, Posta ve Hürriyet gazeteleri hakkında ''Terör örgüt
Berkin Elvan soruşturmasını yürüten şehit savcı Mehmet Selim Kiraz önemli bir açıklama yapmıştı.
İsrail, İran'la 5+1 ülkeleri arasında nükleer konusunda anlaşma sağlanması ihtimaline hazırlık yapıyor
Genelkurmay Başkanlığı'ndan Balyoz davasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dava beklediğimiz şekilde sonuçlanmıştır" denildi