Okmeydanı'nda polisin durumlarından şüphelendiği kişiler üzerinde aramalar yaptı. Yapılan aramalar sonucu, yanında maske ve misket taşıyan 4 kişi gözaltına alındı.
'Paralel yapı' soruşturmasındaki tahliye krizinin iki hâkiminden Metin Özçelik'in dün tutuklanmasının ardından, hâkim Mustafa Başer de bugün Bakırköy Adliyesi'ne gitti.
Türkiye'deki sığınmacıların iş gücü envanterinin ortaya çıkarılması amaçlanıyor Projeyle, iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve nitelikli bir işe ya da diplomaya sahip Suriy
Pakistan'da Malala Yusufzay isimli kızı yaralayan 10 kişilik gruba ömür boyu hapis cezası verildi
HDP Eşbaşkanı Demirtaş’ın İslamiyet’e yönelik gafları ilahiyatçıların tepkisini çekti. TİYEMDER Başkanı Kaya, “Demirtaş’ın barajı geçme kaygısı var. Bu millet Diyanet’in de i
Tanıtım amaçlı izinsiz sms ve e-posta gönderiminde sona gelinirken, bu kez de tüketicileri yurtdışından atılabilecek mesaj korkusu sardı. Yurtdışı kaynaklı bir şirketten tanıtım yapa
Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) İmranlı Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi, araştırmacı-yazar Sefer Darıcı'nın yaptığı araştırmada, dijital oyunlarda kullanılan bilinçaltı mesajla
Adana'da İslami STK üyesi 24 kişi hakkında verilen cezalara tepki gösteren mağdur aileleri, bu kararla hukuk kılıfı adı altında adeta zulüm yapıldığına dikkat çektiler.
Polis, 1 Mayıs dolayısıyla Taksim Meydanı'nı demir bariyerlerle kapattı. Takviye 1500 polis uçaklarla İstanbul'a geldi. Vali Şahin, 'Sadece Kazancı Yokuşu'na karanfil bırakmaya izin var" d
Türkiye, Avrupa Parlamentosu'nun (AP) 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarına destek veren kararını, kapak yazısı ekleyerek aynen iade etti.
Müslüman Kardeşler'i destekleyen Mısırlı işadamlarının kurduğu, Türkiye’den yayın yapan televizyon kanalı Rabia TV'nin yayını "şiddete teşvik" iddiasıyla durduruldu.
Dünya Gıda Programı (WFP), Yemen'de gıda yardımlarının yakıt sıkıntısı nedeniyle yapılamadığını ve durma noktasına geldiğini belirtti.
Hüda-Par Diyarbakır milletvekili adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Çözüm adına kiminle aynı masaya oturmak gerekiyorsa, HDP de dahil biz onunla otururuz” dedi.
TİB ve TÜBİTAK görevlileri hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, 2 kişinin tutuklanmasına karar verildi.
Geçtiğimiz günlerde Kazakistan'da yapılan seçimler sonrası yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Nazarbayev, yemin töreninin ardından yaptığı toplantıda ülkesini tehdit eden tehlikelerden bahs