Pakistan'ın Karaçi kentinden Şikarpur bölgesine giden otobüsle yakıt tankeri çarpıştı, ilk belirlemelere göre kazada 57 kişi hayatını kaybetti.
İran Meclis Başkanı Laricani: "Bu olaylar, Ortadoğu'daki terörün perde arkasındaki ülkelere, destekledikleri teröristlerin başlarına bela olduğunu gösterdi."
Gazze halkının büyük bir kısmı soğuk kış günlerini yıkıntıların ve barakaların içinde geçiriyor.
2013 yılının Haziran ayında kapılarını açan Başbakanlık Osmanlı Arşivi, yaklaşık 95 milyon belgeyi muhafaza ediyor ve her ülkeden araştırmacılara açık...
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Paris'te teröre karşı düzenlenen yürüyüş sonrası Türkiye'nin Paris Büyükelçiliği'nde konuştu.
Paris'teki Cumhuriyet Meydanı'nda teröre karşı 1 milyon kişi toplandı. Meydandaki anıt üzerinde PKK flamaları ve Öcalan posterleri açanlar oldu.
Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu bir grubun Şırnak’ta DEDAŞ’a ait binaya girerek kasada bulunan silahları alarak kaçtığını açıkladı.
Beyoğlu’nda aralarında gazetecilerin de bulunduğu bir grup, Charlie Hebdo saldrısını kınamak için Fransız Konsolosluğu’na yürüdü. Yürüyüş sırasına iki kişi gruba tepki gösterinc
Dormagen'de inşaat halindeki Süleymaniye Camisi'nin duvarlarına ikinci kez İslam karşıtı yazılar yazıldı, gamalı haç çizildi.
Sınır kapıları ve havaalanlarındaki kuyrukların önüne geçilmesi için 2013'te hayata geçirilen e-Vize'ye geçen yıl 6,1 milyonun üzerinde başvuru yapıldı. Başvurulardan 5,4 milyonu, ya
Çoğunluğu ülkenin kuzey bölgesindeki kentlerde olmak üzere 17 sığınmacı çocuk hayatını kaybetti
Irak'ın Enbar vilayetinde terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonlarda 40 militanın öldüğü açıklandı.
International Earth Rotation Service (IERS), bir kez daha çok önemli bir açıklamayla dijital alemin dikkatini çekti. IERS'in 2015 yılına da 1 saniye daha ekleneceğini açıklamasıyla, Google
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanan Savunma Sanayii İcra Komitesi’nin (SSİK) milli savaş uçağı projesine ilişkin kararının ayrıntılarına ulaşıldı. Komite, milli sava�
Paris'i sarsan saldırıların ardından yüzbinlerce kişi birlik mesajı vermek için yürüyor. Başbakan Davutoğlu ve bazı ülkelerin liderleri de yürüyüş için Paris'te.