Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, baş başa ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.
Göçük altından çıkarılarak hastaneye kaldırılan 6 işçi yaşamını yitirdi. 1 işçiyi ise arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.
PKK/PYD, Suriye'de DEAŞ'ın kalesi olarak bilinen Rakka'nın tamamını ABD destekli operasyonla ele geçirdi.
WFP, Myanmar'ın isteği üzerine Arakan'da yaşananlarla ilgili Temmuz ayında yayınladığı açlık raporunu geri çekti
İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde 13 Filistinliyi gözaltına aldığı belirtildi
IKBY'de yaşanan kaos ortamı Rusya'dan da karşılık buldu. Rusya Dışişleri Bakanlığı Erbil Başkonsolosluğunun kapatılabileceğini açıkladı.
Konya'da yapımı tamamlanan insansı robot fabrikasında üretilen robotlar tezgahtar, garson ve büro elemanı olarak kullanılabilecek.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Büyükada'da yapılan toplantıya ilişkin 11 sanık hakkında hazırlanan iddianame kabul edilerek, ilk duruşmanın 25 Ekim'de yapılmasına kara
Emniyetten yapılan açıklamada, "ByLock listelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi İlyas Kaya ile alakalı herhangi bir veri bulunmamaktadır" denildi.
Sultangazi, Çağlayan Adliyesi ve Gaziosmanpaşa’da 3 kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmanın taraflarından biri olan ‘Arap Emrah’ olarak bilinen Emra
İspanya Savunma Bakanlığı, askeri F-18 uçağının Madrid'de düştüğünü duyurdu.
Birleşmiş Milletler (BM), 25 Ağustos'tan bu yana Myanmar'daki şiddet olaylarından kaçarak Bangladeş'e sığınan Arakanlı Müslümanların sayısının 582 bine ulaştığını bildirdi.
FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Hava Kuvvetleri Komutanlığındaki ihraçlar nedeniyle oluşan pilot açığının giderilmesine yönelik çalışmalar sonuç vermeye başladı.
Türkiye ile arasını bozmak istemeyen Yunan hükümeti yaşanan ABD-Türkiye gerilimini kendi için fırsata çevirme hamlesi yaparak ajandasındaki, Rusya ve Çin ile artan ekonomik ilişkiler, ül
Mardin Kızıltepe'de düzenlenen operasyonlarda kent merkezi ile Kızıltepe ve Derik ilçelerinde çeşitli tarihlerde 4 güvenlik görevlisini şehit eden, 1 bekçi adayını öldüren, 7 güvenlik