Almanya’ya kaçan FET֒cüler, Cem Özdemir’in kulağına “Kamuda çalışan gurbetçilerin AK Parti’ye çalışan ajan” yalanını fısıldadı. Polisin araştırdığı isimler ise ‘temiz’
Beyaz Saray’ın Suriye ve Irak kuzeyinde planladığı işgal hattına sorumlu olarak atadığı Brett McGurk, PKK/PYD terör devleti için Esed rejimine de şantaj yapıyor.
Yemen Başbakanı Ahmed Ubeyd bin Dağr, bir İran gemisinin alıkonulduğunu açıkladı.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, bazı belediye başkanlarının istifasına ilişkin, "Bizde herkes, ben, o, şu, bu, her kimse, hangi görevde bulunuyorsa bulunsun bu dava uğruna uygun o
ABD'nin ateşkes çağrısı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi tarafından memnuniyetle karşılandı.
Irak'ın Kerkük kenti ile Salahaddin vilayetine bağlı Tuzhurmatu ilçesinden yaklaşık 120 bin kişinin Erbil ve Süleymaniye illerine göç ettiği açıklandı.
Çalışmaları devam eden Çamlıca Camii’ne Türkiye'de ilk defa en uzun Fetih sûresi takılacak.
ABD Başkanı Trump, 'SDG ve Suriye'de IŞİD'e karşı savaşan müttefiklerimiz, terör grubunun başkenti olarak ilan ettiği Rakka'yı başarılı bir şekilde geri aldı' dedi.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da yargılandığı şike davasına bakan hakim Bülent Kınay ile Ergenekon hakimlerinden Fatih Mehmet Uslu, Yunanistan'a kaçarken yakalanarak gözaltına
Türk Silahlı Kuvvetlerince Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde devam eden operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 44 oldu.
Rusya, Türk Akımı projesinin karadan geçen bölümü için Türk hükümeti ve Rus doğalgaz şirketi Gazprom arasında protokol imzalanmasını teklif etti.
Uydudan kontrol yeteneğiyle görev menzili binlerce kilometreye ulaşacak insansız hava aracı ANKA-S, bu yıl içerisinde envantere girecek.
Irak Petrol Bakanı Cebbar Luaybi, ülkedeki tüm petrol kuyularının merkezi hükümetin kontrolünde olduğunu ifade etti.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, 'Öcalan saygı görmeye değer bir şahsiyet değildir.' dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Danimarka Başbakanı Rasmussen’in; “Türkiye'nin Avrupa Birliği'nde yeri yok” açıklamasına sert tepki verdi.