Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, şehitlerin kanının yerde kalmadığını belirterek, "İçeride ve dışarıda kökünü kazıyıncaya kadar teröristlerden hesap sormaya devam edeceğiz." dedi.
Hollanda'da firari Can Dündar'ı rezil eden Türk asıllı milletvekili Tunahan Kuzu'nun, ırkçı ve Müslüman düşmanı Wilders'a verdiği tarihi ayar da ortaya çıktı.
Birleşik Krallık Uluslararası Kalkınma Bakanı Patel'in İsrail'de yürüttüğü gizli temaslar ülkede büyük krizi sebep oldu.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınarak, adliyeye sevk edilen 30 kişiden 7'si tutuklandı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Hiç kimsenin kendi kişisel ajandasını, kişisel kariyer planını, kişisel hırslarını AK Parti'nin üzerinde tutmaya hakkı yoktur." dedi
Tarsus 82 Evler mahallesindeki gecekondu tipi bir evde özel harekat polislerinin gözetiminde 1 yıldır devam eden esrarengiz kazının sona erdiği belirtildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'daki AK Parti İl Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada, görevlerini devreden isimlere teşekkür ederek 'Bu değişim süreci devam edecek' dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Irak'ta ve Suriye'de tespit ettiğimiz tüm terör kamplarını yerle bir edeceğiz, bu böyle biline." dedi.
Başbakan Yıldırım, TEOG'un yerine geçecek sisteme son şeklin verildiğini ve bir iki gün içerisinde Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'ın sistemi kamuoyuyla paylaşacağını söyledi
Almanya'da yayımlanan ARD'nin ''Panorama'' programında, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG ile ABD ordusu arasındaki yakın ilişki ele alındı.
Şahinler ile Sarallar arasındaki çatışmalara ilişkin 17'si tutuklu 74 kişinin yargılandığı davaya Silivri'de başlandı. Silivri Cezaevi yerleşkesinin bitişiğindeki duruşma salonunda g�
Başbakan Yıldırım, enflasyon rakamları için, "Bugün açıklanan oran yüzde 11.9. Bizim beklediğimizin üzerinde bir sonuç. Hedefimiz bunu tek haneli orana düşürmek" dedi
TSK'dan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin-Basyan bölgesinde karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığı yapan 8 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Öte yandan 1 hafta
İstinaf Mahmekesi, Hasan Akar'ın, "Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret etmek" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçlarından aldığı 2 yıl 6 aylık hapis cezasını bozd
Tahşiyecilere kumpas davasında karar açıklandı. Hidayet Karaca 31 yıl, Ali Fuat Yılmazer ise 16 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.