ABD araştırma şirketi RAND Corp'un yayınladığı rapora göre Moskova 36 saat içinde Estonya'nın başkenti Tallinn'i işgal edecek güce sahipken NATO'nun askeri gücü ise bu işgal karşısı
Suudi Arabistan'ın IŞİD ile savaşmak için kara kuvvetleri göndermeye hazır olduğunu bildirmesi sonrası ABD'den konu ile ilgili açıklama yapıldı.
10 yıl önce İslâmı benimseyip iman ettiğini anlatan Romanyalı Abdullah Daniel Cıniparu, yaşadığı köye küçük bir cami yaptırdı. Cami bir toplumun kalbidir diyen Cıniparu, şimd
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Birilerinin, cenazeleri ve yaralıları, terörist faaliyetlerin lojistik desteği haline getirmesine müsaade etmeyiz dedi.
ABD Müslüman Organizasyonları Konseyi tarafından Washingtonda düzenlenen toplantıda, Avrupa ve Amerika kıtasındaki Müslümanları kapsayacak ortak bir konsey kurulması kararlaştırıldı.
Cenevre görüşmelerinin askıya alınması Batı'nın tepkisine yol açtı. ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Rusya'nın askeri çözümü yeğlediğini söyledi
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Cenevredeki görüşmelerin askıya alınmasının ardından Rus mevkidaşı Sergey Lavrov'u arayarak operasyonları durdurmasını istedi.
ABD'nin gizli bilgilerini sızdırmakla bilinen Wikileaks'in kurucusu Assange, BM vereceği kararın aleyhinde olursa teslim olacağını söyledi.
Dokuz mahallenin yasak kapsamından çıkarıldığı Diyarbakırın Sur ilçesinden büyük bir göç dalgası başladı. İnsanlar eşyalarını kurtarmaya çalışıyor. Onlardan biri, Surları
ABDde Cumhuriyetçi Partinin başkan aday adaylarının yarıştığı Iowa eyaletindeki ön seçimlerinde rakibi Teksas Senatörü Ted Cruz'un ardında kalan emlak zengini Donald Trump, Cruz'u hi
HDP'nin İmralı Heyeti ile Abdullah Öcalan arasındaki konuşmalar yayınlanmaya devam ediyor...
Ülkesinde ilk kez bir camiyi ziyaret eden ABD Başkanı Obama, Müslümanların, kuruluşundan bu yana ABD'nin bir parçası olduğunu bildirdi.
HDP heyetinin Çözüm Süreci boyunca Abdullah Öcalan ile yaptığı görüşmelerin notlarını içeren kitapta Öcalan'ın Kandil'e eleştirileri dikkat çekiyor
Rusya Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasına göre, Rusya, Amerikan yargı sisteminin beş temsilcisinin ülkeye girişine yasak getirdi.
ABDde yayınlanan National Interest dergisi, Rusya ordusu tarafından 2017de kullanılması planlanan S-500 füze savunma sistemlerinin, ABDyi korkuttuğunu yazdı.