Metin Gürcan’a göre Trump’ın Suriye’den çekilme kararı ABD derin devletine yönelik isyandı ama durum izah edilince ağırdan almaya ikna oldu. Rusya ise Trump-Pentagon bilek güreşinin s
ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, hakkındaki davanın temyiz mahkemesince reddini talep etti.
ABD heyeti, Patriot sistemleriyle ilgili satış teklifini Ankara'ya iletirken, Türkiye, Patriot satışında Rusya'dan S400 alımının iptal edilmesinin ön koşul olmasına olumsuz bakıyor.
İYİ Parti’nin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar önergesine destek verdiği için, MHP Grup Başkanvekili görevinden alınan MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın, Abdullah Gül’ün 55 milletv
ABD yönetimi, Türkiye'ye Patriot hava ve füze savunma sistemlerinin satışı için teklifini sundu.
ABD Başkanı Trump ve Cumhuriyetçi Partinin 2012 seçimlerindeki başkan adayı olan ve bu yıl tekrar senatör seçilen Romney gazete ve sosyal medya üzerinden tartıştı.
ABD'deki ara seçimlerde Temsilciler Meclisine giren Somali asıllı Müslüman siyasetçi Ilhan Omar, twitter hesabından duygu yüklü bir paylaşım yaptı.
Venezuela Dışişleri Bakanlığı, Perulu mevkidaşıyla Devlet Başkanı Maduro'ya 'baskıyı artırma' konusunu görüştüğü belirtilen ABD Dışişleri Bakanı Pompeo hakkında kınama yayıml
ABD Başkanı Donald Trump, geçen ay hisse senedi piyasalarında yaşanan düşüşü, bir 'küçük bir arıza' olarak niteledi.
Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü 'Laf ile verirler aleme binlerce nizamat' başlıklı yazısında, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere yönelik bir yazı kaleme aldı. D
Serdar Turgut- Habertürk
Venezuela Dışişleri Bakanlığı, Perulu mevkidaşıyla Devlet Başkanı Maduro'ya "baskıyı artırma" konusunu görüştüğü belirtilen ABD Dışişleri Bakanı Pompeo hakkında kınama yayıml
ABD Başkanı Trump, 'Suriye'den çekilsek bile PYD/PKK'yı korumaya devam etmek istiyoruz' açıklamasında bulundu.
ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, Brezilya’nın yeni dışişleri bakanı Araujo ile görüştü. İki mevkidaşın ana gündem maddesi ise ABD karşıtı Venezuela oldu.
Türkiye'ye gelecek ABD heyeti, Dışişleri, Adalet ve İçişleri Bakanlıkları yetkilileriyle bir araya gelecek.