İki ülke arasında, temsilcilerin bir araya gelip konu üzerinde çalışmaları kararı alındığı bildirildi.
Avustralya savaş uçakları ve donanma gemilerine ait 30 gigabaytlık gizli verilerin, "Alf" kod adlı hacker tarafından çalındığı bildirildi.
Şırnak'ta, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Abdullah Baysar ile Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan'�
50 bin kişilik Irak ordusu, Ovaköy’ün karşısındaki Dayrabun ve Bacid’de operasyona hazırlanıyor.
ABD'den bir heyetin vize krizinin çözümü için önümüzdeki hafta Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ABD ile yaşanan vize krizini değerlendirdi.
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, ABD ile yaşanan vize krizine yönelik Twitter hesabından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Ahmet Muhtar Gün, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass ile görüştü.
Antalya Korkuteli ilçesinde Cumhuriyet Savcısı Küçüköner'e silahlı saldırı yapmak suretiyle yaralayan polis memuru ile zabıt katibi olan eşi tutuklandı.
ABD ile yaşanan vize krizi sonrası, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD Dışişleri Bakanı Tillerson ile görüştü.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün bir süre İstanbul'daki ABD Başkonsolosluğunda saklanmış olabileceğini iddia etti.
ABD ile yaşanan vize krizine değinen Yıldırım, 'Temennimiz iki müttefik arasındaki ilişkilerin kısa sürede normale dönmesidir' dedi.
AFP'nin haberine göre Irak Mahkemesi, IKBY referandumunu düzenleyenler hakkında tutuklama kararı aldı.
ANTALYA’nın Korkuteli İlçesi’nde adliyede katipolan eşi Şerife Avcı’nın izni nedeniyle tartıştığı Cumhuriyet Savcısı 26 yaşındaki A. Kadir Küçüköner’i dün makam odasında taba
ABD ordusuna bağlı CH-53 tipi askeri helikopterin Japonya'nın Okinawa Bölgesinde düştüğü belirtildi.