Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan 300-350 km hızla gidebilecek yüksek milli hızlı trenin tasarımlarının bittiğini söyledi.
Lübnan ordusu, Fransa ile Suudi Arabistan arasında imzalanan üç milyar dolarlık silah satışı anlaşması kapsamında ilk kısım silahları teslim aldı.
24 yaşındaki uzman çavuş beylik tabancasıyla intihar etti
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Hollanda ve Almanya programı dönüşü beraberindeki gazetecilere önemli açıklamalarda bulunurken HDP'yi uyardı...
Paralel yapı nedeniyle 29 ilde eşzamanlı yapılan 2’nci dalga KPSS operasyonunda 78 kişiden sadece 41’ine ulaşılabildi; 24’ü kamuda memur olan 37 kişinin de kayıp olduğu iddia ediliyor...
ABD, Yemen kıyılarına güdümlü füze ile yüklü savaş gemisi yolladı. Pentagon sözcüsü Warren, gönderilen savaş gemilerinin amacının Yemen’in deniz güvenliğini sağlamak olduğunu s�
Yüzbinlerce kişinin mağdur edildiği 2010 KPSS’de soruların çalınmasını ‘hırsızlık’ olarak değerlendiren ilahiyatçılar, “Bunun hesabını nasıl verecekler... Hırsızlık FT֒de h
Ermenilerin yalanına çanak tutan HDP’li Demirtaş’ın, diasporayla flörtü belgelendi. 'Soykırımı' savunan Demirtaş, 2 yıl önce ABD'de Ermeni lobisiyle görüşmüş.
Afganistan'da IŞİD ve Taliban hareketi karşılıklı olarak cihat ilan etti. Helmend bölgesinin emniyet müdürü Nabi Jan Mullahil, ilgili mektupların ülkenin güvenlik güçleri tarafından el
Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun Yemen'deki saldırılarında, İran'ın Sana Büyükelçiliği yakınlarına bir füze düştü.
Suudi Arabistan’ın Yemen sınırındaki Necran bölgesinde Yemen tarafından açılan ateş sonucunda bir Suud askeri öldü, 2 asker de yaralandı.
AB Komisyonu Enerji Birliği Başkan Yardımcısı Sefcoviç, Türkiye ile hem gaz hem de TANAP'ın destekleyicisi olarak çalışmalarına hız vereceklerini söyledi.
Libya açıklarında yaklaşık 700 göçmeni taşıyan geminin batmasının ardından Avrupa'nın göçmen politikaları hedefte. Avrupa Parlamentosu Başkanı Schulz, "Avrupa daha fazlasını yapabi
İran Kara Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Bordistan, Suudi Arabistan’ı Yemen’deki operasyonun sonlandırılması gerektiğini açıklayarak operasyonun durdurulması halinde 'vururuz' dedi.
MHP'den milletvekili adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Mısır'da darbeyle başa gelen Abdulfettah Sisi ile görüştüğü ortaya çıktı.