ABD Başkanı Obama’nın bu hafta Washington’da, dünya liderleriyle IŞİD konusunu görüşeceği belirtildi...
Muhammed Mursi'nin oğlu Usame Mursi, 'Babam bin gündür Mısır hapishanesinde tutuluyor' dedi...
İsrail'de Anayasa Mahkemesi hükümetin Akdeniz'de bulunan gazın çıkarılması için ABD ve İsrailli iki enerji firması ile imzaladığı anlaşmanın 'problemli' olduğuna hükmetti.
ABD Kongresi'nin ziyaretçi merkezinde silah sesleri yükseldi. Olay sonrası hem ABD Kongresi hem de Beyaz Saray giriş çıkışlara kapatıldı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Suriye ordusunun Palmira'yı yeniden ele geçirmesi ve Esed'in geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
Küba Devrimi’nin lideri Fidel Castro, 88 yıl sonra Küba’yı ziyaret eden ilk ABD Başkanı olan Obama ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Higginbottom, Türkiye-AB arasındaki anlaşmayla ilgili yorumda bulundu.
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, başkanlık seçimleri için Cumhuriyetçi Parti'den aday adayı olan Cruz ile Trump'ın Müslüman karşıtı sözlerini gittiği ülkelerde birçok liderin gündeme g
Protestoların devam ettiği Irak’ta parlamento, Başbakan Haydar İbadi’ye yolsuzlukla mücadele kapsamında oluşturacağı yeni kabinesini açıklaması için Perşembe'ye kadar süre tanıdı.
Türk Hava Yolları (THY), İstanbul, Ankara ve Trabzon'dan Suudi arabistan'ın önemli noktaları Cidde, Medine ve Riyad'a yeni seferler başlattı.
Ağrı'da, "canlı bomba" ve "fedai" tarzı eylem yapabileceği değerlendirilen bir şüphelinin yakalandığı bildirildi.
Aydınlık gazetesi yazarı ve Vatan Partisi yöneticisi emekli general Naci Beştepe bugünkü “RTE’yi Sevmem, ABD’ye Vermem” başlıklı bir yazı kaleme aldı.
Bu halk kimine göre cahil… Peki, gerçek ne? Halk mı cahil yoksa o aydın denilen kişiler mi cahil?
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Miami'de tutuklanan Rıza Sarraf'ın duruşmasını izlemek üzere CHP Cezaevleri Komisyonu üyeleri Veli Ağbaba ve Nurettin Demir ile ABD'ye gideceklerini açı
Diyarbakır'da ağabeyi Ali Öğüt tarafından geçen 30 Kasım'da öldürülen Evindar Öğüt hakkında, olaydan 2 ay önce ağabeyini şikayet ettiği davada bugün zorla getirme kararı çıktı.