Erdoğan "Anamuhalefetin başındaki zat, kendi ülkesini, devletini, milletini yabancılara şikayet ederek, hedef göstererek siyaset yapmayı alışkanlık haline getirdi." dedi.
ABD'den gelen resmi kayıtla hem Kemal Batmaz'ın hem de sözde sivil imamların FETÖ ile olan organik bağı bir kez daha deşifre oldu.
Suriye'de savaşın yeni perdelerinden biri 'Deyrizor'da açıldı. Petrol sebebiyle hedefte olan şehir halkı müdahaleyi reddederken Rusya destekli Esed güçleri ve İran destekli milisler; ABD de
AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Berger, Avrupa Birliği ile Türkiye arasındaki ilişkilerinde herhangi bir durağanlık ve duraksamanın olmadığını söyledi.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Rusya ve Türkiye arasındaki S-400 füze savunma sistemi anlaşmasını değerlendirdi. Nauert, "NATO üyesi ülkelerin NATO sistemleriyle uyu
Ben Amerika'da bir yerlerin Erdoğan'la, Türkiye ile hesaplaşma halinde olduğuna inananlardanım. Bu, bütün İslam dünyasına yönelik hesaplaşmanın bir uzantısı. O dönemde Türkiye – İra
Diyarbakır'da sabah saatlerinde bir evde patlama meydana geldi. Patlamaya el yapımı bir bombanın neden olduğu öğrenildi.
Meraklısı Thornburg raporunu okuyabilir; uçak ve uçak motorlarının ekonomik olmadığından, bu fabrikaların kapatılması gerektiğinden, makina sanayinin gereksiz olduğundan, uçak, otomobil
Âkif merhumun, Japonya ve Japonlar hakkındaki -yer yer belki fazlasıyla iyimser- ifadelerinin ilham kaynağı da Abdurreşid İbrahim’den başkası değildi
'Türkiye, stratejik bir bölgede Avrupa Birliği’nin kilit bir ortağıdır diyen AB Komisyonu Komiseri Hahn, 'bugünün gerçek hasta adamı Avrupa Birliği' dedi.
Türkiye ile Rusya arasında S-400 füze savunma sistemleri konusunda sözleşme imzalanması sonrasında ABD'den ilk yorum geldi. Konu hakkında Sputnik internet sitesine konuşan Pentagon Sözcüsü
ABD Başkanı Trump'ın bazı avukatlarının, Rusya soruşturmasındaki tutumu edeniyle Trump'ın damadı ve başdanışmanı Kushner'in görevinden ayrılmasını istedikleri iddia edildi.
ÖSYM tarafından üniversitelere ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Kayıt hakkı kazanan adaylar, sonuçlara "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden ulaşabilecek.
Erdoğan, Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf'ı kabul etti.
Papa, Irma kasırgasının ABD, Karayipler ve Meksika'yı vurmasının ardından yaptığı açıklamada, iklim değişikliğini reddedenlere ‘aptal’ dedi.